atesnzm kardelen54 bende gebelik zehirlenmesi var ona rağmen 3 hafta ileride bakalım şimdi yoldayım yavaşlamış mı ilerlemiş mi görücem🫠
Nuib Fulya90- bende şu anda tam 35+3 merak ediyorum kilosunu Perşembe gidicem bakalim 33 te benimkide 2500 yakın söyledi kilosunuda merak içindeyim aldimi acaba diye
Tictack Ben 35+1 de yim en son 34+4 te kilosu 2360ti bana biraz zayif geldi boyuda 46 cm di minyon bi bebek dedi bu hafta boyu uzamamis dedi, hic sizinde öyle olan oldumu bi hafta aynı boyda kalan😞
Hshaujaja kardelen54 hiç alakası yok üzme kendini Gebeliğim sağlıksız geçti maalesef 34+5 oldum kahvaltıyı 2 de yapıyorum 😌 33 haftalıkken 2700 dü şekerim yok suyu da normal
Hshaujaja atesnzm kesinlikle evet benimde eşim 183 bende 174 anne ve baba kaynaklı size sezeryan ile ilgili bişey dedi mi 33+4 te bpd 9.9cm di korkuyorum açıkçası birde ağrın varmı göbek altında
atesnzm Hshaujaja valla sezeryan olayım ben çok iri korkuyorum dedim 4 - 4 buçuk olursa sezeryan yaparız daha var bakarız dedi iri kafası da büyük 3 hafta önden gidiyor. Daha bişey demedi doktor anlamadım bende erken diye mi bişey demiyor çözemedim. Evet baskı oluyor bende baş aşağıda hep duruşu
atesnzm Hshaujaja 32+4 tr gittim kilosu 2400 boyu 44 cm di bir hafta sonra yine gittim 33+4 te 2600 kilosu boyu 49 cm olmuş bir hafta da. Dün gittim en son 34+5 boyu sabit kalmış kilosu 2900 olmuş
atesnzm Hshaujaja ben her hafta gidiyorum kontrole. O tarz bişey demedi hiç ama gidince kendim sorucam ultrasona göre 38+5 olarak gözüküyor ilerlemesi suyumda fazla. Perinatolojiye gitmiştim ben bana şey demişti su fazlalığı doğumu tetikler. Çünkü rahime baskı yapıyor sen 35 haftalık olsan bile vücut fazla sudan kendini 39 olarak algılayıp doğumu başlatabiliyor demişti
atesnzm Hshaujaja hiç ağrım yok şu anlık tek sıkıntım karnım aşırı gergin yırtılacak gibi. O da su fazlalığındanmış
Hshaujaja atesnzm biz nasıl doğurucaz bunları bilmiyorum 36+0 3700 olmuş Yani yemin ediyorum geride olsa bir hafta insan bu kadar stres yapmaz ben normal doğum çok istiyorum kilomdan dolayı zaten etrafımda cahil topluluğu beş de olsa doğurursun diyenlerle dolu haftaya cuma randevum var ne yapıcam bilmiyorum haftaya kadar hoplayıp zıplıcam plates topunda rabbim yardımcımız olsun
_ruhurevan_ kardelen54 benim bebeğim de önden gidiyor ama bizlik bir şey değil bende gebelik şekeri var o yüzden bebek kilo alıyor anlayacağın çok sağlıklı bir durum değil bebeğin önden gitmesi.. sen de bebeğin de sağlıklıysa kilosunu önemseme 🌸
atesnzm Hshaujaja inan benim de öyle sağlıkla gelsinlerde artık benimde kontrolüm pazartesi günü bakalım 4 kilo bile olmuş olabilir 😂
Hshaujaja atesnzm banada haber verin atesnzm haber ver olur mu ne kadar olmuş diye benimde cuma günü kontrol stresten uyuyamıyorum