Bigsecret3 Merve-metin Ben Arnavutköy de oturuyorum devlet hastanesi aslında çok iyi güzel temiz doğum katına da çıktım ikinci bebeğimi kaybettigim için gözlem yapmış oldum doğum odaları baya temizdi yani ben orada da yapabilir şuan da ikinci planimda burası
Merve-metin Bigsecret3 evine yakınsa tercih edebilirsin canım bazı devlet hastaneleri temiz ve güzel oluyor keşke bana yakın temiz güzel devlet hastanesi olsa maalesef yok öyle olunca özel uygun hastane bakıyorum inşallah bulabilirim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mrv_kl Daha bugün aradım. Normal doğum 16.500 19 bin arası Sezeryani bilmiyorum ama arayıp öğrenebilirsiniz
Meltemm21 Babyybabyyy eşimin arkadaşının eşi orda doğum yaptı bu olaylar patlamadan önce çocuğu binbir bahane ile Kağıthane de özel bir hastaneye küveze koydular 2 hafta sonra sonuçlarını verdiler farklı bir doktorla görüşünce boşu boşuna yatırdıklarını öğrendiler
Merve-metin Bigsecret3 aynen canım bu olaylardan dolayı özeller işi fırsatçılığa çevirmiş fiyatları arttırmışlar hep
Bigsecret3 Merve-metin vallahi ya neyse benim çevremde şuan iyi devlet hastanesi var tesadüf eseri de olsa doğum hane yerine girdim temizdi olmadı orada yaparım bende
Aylakadin Kızlar çam sakurada Mehmet çok a sonuç için gorunmem gerekiyor bir an evvel şehir dışına çıkacağım sabah erkenden randevusuz alıyorlar mı bilen var mı
Aylakadin Aylakadin @Merve-metin @Babyybabyyy @selencinaar @MiracAlpinveUmutunAnnesi @SevalElmas @Bigsecret3 kızlar biliyorsanız lütfen 🙏🏻
beautifulgirl Aylakadin 10 günün geçmediyese bakar ama onun dışında pek sanmıyorum doktora rica etmen gerekiyor ondanda meçhul kabul edip etmeyeceği kaç haftalıksin
Bigsecret3 Aylakadin Hiç bir bilgim yok kuzum ama sabah erkenden gidince kimse yoksa gösterilir diye düşünüyorum kendi annem başka bir bölüme gitmiş tahlil vs yapmış tahlil için randevu alın gelin demişler ona da ben ilk defa bugün gideceğim
TKumsall Merve-metin orda doğum yaptırmıyorlar saten hicbiseyden anlamadıkları için de şu olabilir bu olabilir diyip eğitim araştırmaya yonlendiriyorlar
Merve-metin TKumsall evet canım bişey anlamamaları çok normal doktorları bile düzgün değildi gittiğimde
Merve-metin TKumsall aynen öyle zaten çevrede başka hastanede yok napacaz bilmiyorum esencan kalıyor geriye orası da nasıl bilmiyorum