Innerglow ayseguloks dün değerlendirdim de kafam çok karıştı bugün daha koyu çıktı gibi değil mi öyle bu geceyi de değerlendiricem inş
hayalmasal Innerglow bende iki aydır ovulasyon takipi yapıyorum ama gebelik oluşmadı bu ayda adetime 12 gün kala değerlendirdim bakalım senin adetine kaç gün var öyle say dene istersen
cansu_dgn Innerglow bence yeteri kadar pik canım illa kopkoyu olacak diye bisey yok sen kesin değerlendir
Innerglow cansu_dgn inş Kasım ayında güzel haberi alırız canım senin de postlarını çok görüyorum inş hamileyiz yazını okuruz
cansu_dgn ezgigurbuz37 peak yani ingilizce zirve demek yumurtlamanın en zirve olduğu gün olduğu için öyle deniyor
cansu_dgn Innerglow daha 12. Gündeyim canım bende pcos var bazen yumurtlama görmüyorum geçen ay klomen kullandım yumurtlamam oldu ama bu ay olur mu bilmiyorum olmazsa diye baya tedirginim 😔
Innerglow cansu_dgn inş olur canım klomen i bu ay da kullansaydın sıkıntı mı olurdu yumurtlamayı garanti ederdin
cansu_dgn Innerglow bu ay yumurtlama görmezsem bir sonraki ay tekrar deneyeceğim canım bu ay soğan kürü yaptığım için klomen kullanmadım ikisi ağır gelir diye
Innerglow cansu_dgn sen biliyorsun canım en iyisini kendin için inş pik de görülen sağlıklı beta da görülen inş canım