hayalmasal Innerglow bende iki aydır ovulasyon takipi yapıyorum ama gebelik oluşmadı bu ayda adetime 12 gün kala değerlendirdim bakalım senin adetine kaç gün var öyle say dene istersen
cansu_dgn Innerglow bence yeteri kadar pik canım illa kopkoyu olacak diye bisey yok sen kesin değerlendir
busrax_ Innerglow akıntınızı da takip edin uzayan şeffaf bir akıntı olduğu zaman bu testlerde pik oluyor
Busetacir Benimki böyle pik olmuştu, diğeri kadar kırmızı değildi tam ama ertesi gün çatlamıştı silik çıkmıştı. Zaten ovülasyon ağrısı da olmuştu kasıklarımda oradan anlamıştım. Siz yine de değerlendirin bence
Busetacir Innerglow aynen canım, inşallah tersine kazanırsın😊 benim her ay pikim bu koyuluktaydı bi de. Elimde fotoğrafları olsa atardım ama silmiştim😊
Innerglow Busetacir yani inş öyledir koyuluk aynı çizgiyle inş bu ay tutar bidaha almıcam bu testleri daha beter stres oldum ben ya
_34Merve Innerglow benimde böyleydi akşama tekrar yaptım daha koyu oldu ve çatladı değerlendirin mutlaka
Nur67 Innerglow canım sanki pik olmuş ama yarın da olabilir sen yine değerlendir yarına silikleşirse de bugünü pik sayabilirizz 🌸
Innerglow _34Merve bende öyle düşünüyorum dün gece değerlendirdim ama bu gece de değerlendiricem teşekkür ederim canım
_34Merve Innerglow akşamı büyük ihtimalle dediğim gibi olur koyulaşıp hemen çatlar değerlendir olur inşallah Allah’ın izniyle 🤲
Innerglow Nur67 yaa teşekkür ederim canım bence de bu akşam da değerlendiririm yarın da silikleşirse sıkıntı olmasın silikleşince de değerlendiriyim mi