Erva_annesi07 https://imgyukle.com/i/CLGLsf Fotoğraf yükledim zamanında yazmıştım başımdan geçenleri insan bir acaba mı diyor ya. Nasıl bir zamana denk geldik bilmiyorum 🥺 bu anlattıklarım 2021 de oldu
Ecekrk Erva_annesi07 anlamadığım şey bezin içine doğunca niye rota virüsü oldu ki yani tek kullanımlık temiz bez değil mi
Miniklerinannesiyim Erva_annesi07 bence bu cete degil sorumsuzluk kaynanamda aynısını yaşamış onu Çatalda bırakıp gitmişler eşim cöp kutusuna düşmüş 🤦
Erva_annesi07 Ecekrk şöyle doğum yaparken ıkımdım baya büyük ihtimalle idrar veya büyük tuvaletle birlikte bebeğim doğunca ağzına pislik girmiş olabilir diye virüs kaptı diye düşündüm o zamanlar
Ecekrk Ecekrk anladım çok geçmiş olsun işte insan bilemiyor yaşamadan işini hakkıyla yapan birilerini bulmak çok zorlaştı artık
Eelliiff1234 Ama bence aklınıza kötü bişey gelmesin çünkü durduk yere yoğunbakıma almamışlar bezin içinde düşünce idrardan virüs kapabilir. Sizde sadece ihmal var 10 cm açıklığı olan birini nasıl yalnız bırakırlar. Bunu şikayet edebilirdiniz.
Erva_annesi07 Eelliiff1234 şikayet ettim bir sonuç alamadım ki. Hayır demek istediğim özeli devleti fark etmiyor çok ihmal edilen insanımız mevcut bu şekilde. Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza zor zamanlardayız
Eelliiff1234 Erva_annesi07 evet evet devlet özel farketmiyor cidden çok geçmiş olsun hemşire akrabamız da diyo bunun daha çok bilinmeyeni vardır günlük 8 bin alıyolar ya bebek başı o tedavi yaptık bu ilacı yaptık gösterirler o20-25 bini bulur 8 binle uğraşmazlar dedi şikayet etsende onlar bi yolunu bulurlar bişey çıkmaz diyo. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ya vicdan çok önemli bu işte
Erva_annesi07 Miniklerinannesiyim ya işte eşiniz taa ozamanlar da bu şekilde doğmuş ben 2021de bu şekilde doğum yaptım o zamandan bu zamana hiçbir şey değişmemiş insanoğlunda😐