Yenianne6161 Kuzucukno2 rahat olun lütfen beslenmenize vitaminlerinize dikkat edin yeterli. Doktorumun dediklerini diyorum. Çünkü sizin yedikleriniz kanınıza geçiyor ordan bebeğinize geçiyor
Ecekrk Gg5348 bende çok zorlanıyorum bu aralar devamlı aklıma geliyor kendime engel olmaya çalışıyorum inşallah bu ihtiyaç bir an önce geçer korkuyorum 1 tane içersem yeniden başlarım diye
Gg5348 Ecekrk ya hamilelikte bile böyle değildi şimdi sürekli evde stres yorgunluk o kadar ihtiyaç duyuyorum ki 😔
Gg5348 Yenianne6161 hiç sormayın hamilelikte bıraktım sadece son da bir kere içmiştim mutluluktan ağlıcaktım nasıl bir bağımlılık illet gerçekten 😔
Yenianne6161 Gg5348 yani yapacak bisey yok bazılarımız bırakamıyor, bırakamadı diye de kötü anne olmuyor bazı insanlar çok acımasızca yazıyor
Ecekrk Gg5348 bir sigara içsem geçecek gibi geliyor ama alakası yok aksine sorunlar artar herkes üstüme gelir
Gg5348 Yenianne6161 aynen öyle ben hamilelikte mayonez bile yemedim ama çok zor süreçlerden geçtim bizi çok korkuttular ama nerdeyse iki pakete yakın sigara içen çaylar kahveler tüketen kadın çok rahat hamilelik geçirdi yani allah korusun hiç belli olmuyor
Yenianne6161 Gg5348 ondan bahsediyorum işte, onu yeme bunu içme böyle yatma şöyle yürüme şu kadar saat uyu bilmem ne… zaten hamilelik başlı başına çok zor bir psikoloji bide insanı iyice hapis gibi hissettiriyorlar
Nil20229 Aysecan0335 evet iyiym ben azeriym bizde kadinlar cok nadiren icer 26 yasm hic agzima vurmadm sizlern hepsinz kuııanmaniza şaşrdim sadece
BusrAsil2019 Nil20229 siz Azeri kadınları Türk kadınlarına laf edip ekmeğimizi yemeye doymadınız vala. Mesela sigara içmiyorsunuz ki (içen Azeri kadınları ile çalıştım gayette ossura ossura içiyorlardadı) ama diliniz pabuç kadar biz bir şey diyor muyuz ?
EgeF35 Nil20229 canim turkiyede kadinlar cok strestli ben dahil buna 😂 2 oglum var suan 3. Hamileyim valla birakamadim arada iciyorum doktorumada sordum bilgisi dahilinde herseyi yapiyorum birakilmayacak birsey degil ama panik atagim sanki bu igrenc seyle duruyormus gibi hissediyorum
Ecekrk Gg5348 evet 9 gün oldu doğum yapalı ama herşey o kadar üstüme geldi ki ilk 7 gün sinir krizleri vardı şuanda bunalımda gibiyim tek istediğim yaşadığım andan keyif almak ama olmuyor her şeyi aşırı takıyorum düşünüyorum hal böyle olunca canımda sigara istiyor
Gg5348 Ecekrk bende de anksiyete var doğumdan sonra tavan yaptı bugün 40 günlük oldu emzirmeyi bıraktığım gün 1 paket sigara içeceğim 😂
Neferut BusrAsil2019 Ay evet yok bizde sigara içilene kötü bakılır yok dövme yapan şöyle böyle tamam en düzgünü sizsiniz ya. Her seferinde şaşırıyor gibi yapıyorlar bide.
Ecekrk Gg5348 bendede anksiyete ve panik atak var ama hamile kalınca eşimde bıraktı sigarayı benimle öyle olduğu için benim tekrar sigaraya başlamam imkansıza yakın gözüküyor o içiyor olsaydı en azından ona suç atardım canımı çektiriyorsun diye ama oda içmiyor