Gg5348 Mucizeem__ ben hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen bıraktım ama geçenlerde ağlama krizine girdim sakinleşemedim içtim sonra da içtiğim için ağladım gerçekten bu dönem çok zorlanıyorum 😔
Sumisali_ Gg5348 evet içtim kızımı doğum yaptığımda.Bununla övünmüyorum tabi ki ama günde 3 4 tane falan içiyordum.
BerivanLina Mucizeem__ yani bi kac kere denedim ama olmuyor tabiki olur ben inat etsem ama yapamiyorum
Anneolmak__ Mucizeem__ çok kibarsiniz Genelde böyle postlarda çok ağır şeyler yazıyorlar. Aslında hemcinsimiz yani düşünceli olmak lazım. Çok tatlısınız:)
Gg5348 TKumsall yok süt sağmıştım 4 saat falan emzirmedim hamilelikte bıraktım ama o an çok ihtiyaç hissettim lohusa psikolojisiyle ihtiyaç duyuyorum arada kendimi durduruyorum ama nedense çok zorlanıyorum 😔
TKumsall Gg5348 psikolojik baskı olduğu zaman insan çare bulamıyor özellikle de destek göremediğinde anlasilmadigini hissettiginde
Mzzz Gg5348 valla hamile haliyle 1 paket içtiğini söyleyen bununla böbürleneni okuduktan sonra 1 taneden bir şey olmaz lütfen stres yapma streste sütünü etkiler önemli olan cabalamak
gizemmege Gg5348 bende içmiştim şimdi tekrar hamileyim diye ara verdim. Ben daha çok evden çocuktan bunaldığımda kendime alan yaratabilmek için içiyordum başka türlü balkona çıkıp hava almaya fırsat bulamıyordum malesef
TKumsall Gg5348 o daha da zor benimki panik atak seninkine kıyasla yine hafif kalıyor seninki daha zor Allah kolaylık ferahlık versin bacım gönlüne ferahlık versin huzur versin
Damyavuz Gg5348 içtim canım vala 🤦🏻♀️ utanmasam ameliyatlı halimle aşa inip içecektim o kadar. Bu hayatta ki en büyük pişmanlığım sigara .. hem sağlık hem manevi hem maddi bazen çok sıkılıyorum. Eşim de içmiyor ama annesi ablaları filan içer alışık yani.