Sila_aylin66 Masal7778 evet ilk gebeliğimde böyle değildi birde 4 aydan sonra istifra çok olmaya başladı üstüne tiksinmede olunca gitti o kadar kilo
Meltemm21 yrncgl 37. Haftaya gireceğim 4.5 kilo almışım ben kilolu hamile kaldığım için aşırı dikkat ettim bol bol yürüyüş yapın elinizden geldikçe protein ağırlıklı beslenin ve ekmekten uzak durun
Edakayhan 10 haftalik -3 kilo 60la hamile kaldım şuan 57 kilom midem çok bulanıyor ilaç kullanıyorum bulantı için ve hiç iştahım yok hiç bisey yiyemiyorum üzülüyorum bebek beslenemiyor 🥹
yrncgl Edakayhan üzmeyin kendinizi bebek ilk 3 aylık dönemde annenin vücudundaki depolardan besleniyormuş, bulantınız geçtikten sonra sağlıklı beslenirsiniz bebişinizde bol bol vitamin alır inşallah🥰
G-2012 yrncgl 24+4 haftalık hamileyim 70 ile hamile kaldım mide bulantısı yaşadım başlarda 67 ye düştüm şuan 74 kilodayım ☺️
Tubakrgn000 yrncgl bende 28+3 haftalık hamileyim 15 kilo aldım ne perinatoloji ne sağlık ocağı nede kadın doğum doktorum çok demedi hiç bana ya ikizler diye midir bilmiyorum ama çok diyen olmadı
Busracerrah Mftninanasi bir şey olmaz takılma kiloya sağlıklı beslenmeye dikkat et ben 38 haftalık 24 kg aldım ama benim bebekte kilolu ve hiç gece yemek yediğimi bilmem ne yesem yarıyor hem ona hem bana bir de hiç mide bulantısı falan yaşamadım etkisi vardır illaki takılma yani boyun falan uzunsa hele hiç takılma ben hiç göstermiyorum o kadar kasamam hiç hamilelikte
mcansu yrncgl bulantısız gebelere hayranım valla maşallah ben 18dayim kusmalar bitti şükür ama hala bulantı ve o keyifsiz kodçdevam ediyor eskisi kadar çok olmasa da 18+3üz bizde 🌸 -4 kilodayım şu an
PinkBerryy 25.hafta 8 kilo aldım 😅 Bulantı kusmam olmadı ama aşırı da yemedim, zayıf hamile kaldığım için almış gibi durmuyorum
Hanniballl yrncgl 30hafta 9kilo pek dikkat etmek mumkun olmuyor ben tombul hamile kaldigim icin dr bana 12kiloyu gecirme dedi en basta umarim cok gecirmem 😄🙈