asyakcky yrncgl 17 haftalık ikiz bebişlere gebeyim hiç kusmadı hep iştahlıydım şimdiden 5 kg aldım doğuma kadar obez olurun :((
Hasibe-- Nurrrr10 bu gün gittim doktora kilo aldın diye azar yedim 🙈 31 haftalık olduk bu gün 1860 gram
Nurrrr10 Hasibe-- maşallah kilosu iyiymiş benimki başından beri 1 hafta geriden geliyor ne yapsam düzelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum artık
Hasibe-- Nurrrr10 muz kefir ceviz tüketiyorum ben muzu yarım yememi söyledi doktor çünkü serklajli gebeyim çok ta kilo almasını istemiyir bebeğin ama son haftalard aaliyir diye biliyorum bebekler endişe etmenize gerek yok bı sorun olsa doktorunuz mutlaka söylerdi
ilayda_96 yrncgl 17 haftadan bildiriyorum ve 7 kilo aldım 🫢🫢🫢 aşırı iştahım açık aşırı yemesem elim ayağım titriyor hiç böyle biri değildim aslında ama herhalde 9. Ay sonunda 20 kiloyu geçecek gibi duruyor diyette yaptım ama asla dayanamadım 😬😬
Esra1999 ilayda_96 dikkat et şeker olabilir testini mutlaka yaptır olmadı diyetisyene git bende seninle aynı durumdayım gece uyukuda resmen elim ayağım titreyerek ve karın gürültüsüyle uyanıyorum