Tazeanne123456 yrncgl 25 haftalığım 8 kg almışım hiç bulantım olmadı iştahımın da maşallahı var acıkmadan yemek yiyorum 🤦🏼♀️😂
MiracAlpinannesi yrncgl 23+3 haftalık 5 kilo almışım 🌸 78 kilo ike hamile kaldım bana göre çok dikkat etmeye çalışıyorum aslında ama
Pinarkorkmazer MiracAlpinannesi ben de 77 ile kaldım şu an 80 kiloyum 17 haftalık hamileyim günde 20000 adım atmama rağmen kilo alıyorum 😣😣😣
Elzemm_ Gamzelimtatlis 30+5 7 kilo almışım İlk gebeliğimde 13 kilo almıştım inşallah bunda da üste cikmam
yrncgl Songulsdd yakında sizede yavaşlama uyarısı gelebilir 😄 bence çok kilo almamışız ama doktor neden öyle söyledi bilemiyorum o daha iyi bilir tabi 😂
hamileyimkiben yrncgl kaç kilo ile başladınız oda önemli bi faktör 🤗 31 olduk tam 7 küsür ile devam 60 başlangıç
yrncgl hamileyimkiben maşallah siz güzel kilo almışsınız😊 63 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum 😅
Sila_aylin66 Masal7778 evet ilk gebeliğimde böyle değildi birde 4 aydan sonra istifra çok olmaya başladı üstüne tiksinmede olunca gitti o kadar kilo
Bermer yrncgl yani hamileliğimin en başında uyarmıştı kilona dikkat et diye ama şuan birşey demedi 😂 ben 55 kilo ile hamile kaldım şuan 67 kilo oldum