numix TKumsall Mantıklı değil tabi ama kötü konuşmak da istemedim. Herkesin kendi bakış açısı. Ama gerçekten de kırıcı bir yorum..
Aycaunalsimsek numix Bana da uyumlu geldi. İlk başta bana da öneri olarak Atlas ismini çok söylediler ama çevre de çok fazla olduğu için tercih etmedim. Benim de oğlum oluyor, 31+5 olduk. Bende Ekin ismini çok istiyorum. Ekin Alp diye konuştuk bakalım olur mu olmaz mı bilmiyorum 🤷🏻♀️eşim ekin ismine kız ismi diyip duruyor kararsız kaldık
Busra-0760 numix askerde her duruşda isim soy isimi bağırarak söylüyorlar ya 😂hızlı söylendiği için karışıyormuş 😂 kocam bey dedi
Diss numix Atlas ın başka bir anlamı mı var bildiğimiz dışında ,söylenişi güzel evet ama anlam olarak dikkat edin en önemlisi o
numix Diss Harita anlamı var, mitolojik anlamı var, kumaş anlamı var, kuyruklu yıldız ismi, en büyük ikinci okyanusun ismi, bir dağ ismi. Anlamı çok😂
Sinemce1 numix iki isimde o kadar güzel ki… isim enerjisine inanır mısınız bilmiyorum ama bu isimler çok güçlü oğlunuz da öyle olsun inşallah 🧿
Sinemce1 numix iki isimde de baskın olarak “A” ve “T” harfi var. A harfi mantık yürütmeyi, algılama gücünü ve kabiliyeti temsil eder. T harfi ise ketum tavrı, duyguların değil zekanın ve mantığın öne çıkmasını temsil eder. Bu harfleri birlikte düşündüğümüz zaman bu şekilde yorum yapabildim 💕