Symstf numix bizim daha 11 haftalık 🥰 çok zamanımız var ama aklımızda bir kaç isim var ama daha tamamen araştırmadım hoşumuza giden isimler de şey Yiğit Alp, Meriç, Uras erkek isimlerinde bunlar kız isimlerinde de Melike, Melis, Defne, Aybüke
Femay numix atlas güzel isim ama soy isminizle birlikte söyleyince peltek misim gibi hissettim 😅 Atla Sata gibi oluyor
numix Femay yaa😂😂 yanına isim de bulamadım Atlas Ege düşündüm ama soyisimde 3 harfli pek uyumlu olmadı
numix Symstf Yiğit isminde ki “ğ” ismi ve Aybüke isminde ki “ü” harfi de şira mercan’a göre önerilmiyor ☺️ noktalı harfler ve g,ğ gibi harflerin enerjisi de düşükmüş ve tercih etmeyin diyor
rosatue numix Leonardo da koyabilirdiniz ve yine utanılacak bir şey olmazdı. Böyle bakacak olursak yarımızın isimleri farsçadır. Anlamsız bir yaklaşım. Gönlünüzden geçeni iyi hisler besleyerek koyuyorsunuz sonuçta.
numix rosatue Bence de. Çevremizin çoğu arapça, farsça. Türkçe kökenli çok az tanıdığım vardır. Eleştirsin bakalım ne diyim herkesin kendi görüşü☺️
Symstf numix evet biliyorum ama ilk ve en beğendiğimiz isim oydu şira mercanın yorumlarını görünce vazgeçtik. Şimdi daha çok b,u,s,r,a,k,p harflerinin olduğu bir isim daha iyi olur gibi. Tabi bizim önce cinsiyeti öğrenmemiz lazım 😅
ZeynepDuru17 numix Allah razı olsun çok sevindim içten duaya çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim Allah’ım duanızı kabul etsin rica ederim canım 🤲🩵🥹
Busra-0760 numix Buğra Kaan soy ismine de uysun diye düşünüyoruz Birde asker de isim soy isim sıkıntı olmasın diye 😂 kaç haftalık hamilesiniz
idil22 Bizde oğlumuzun adını Atlas Çınar koyacağız. Sizin soy isimle uyumuna bayıldım. Adıyla bin yaşasın ömrü bereketli olsun 🥰
numix idil22 Teşekkür ederim beğenmenize sevindim🥰 Atlas çınar da çook güzel. Sağlıkla gelsin ve büyüsün bebişler🙏
Busra-0760 numix askerde her duruşda isim soy isimi bağırarak söylüyorlar ya 😂hızlı söylendiği için karışıyormuş 😂 kocam bey dedi
TKumsall Tuliy5 Atlas koyarken bunu düşünerek koymuyor çoğu insan Atlas diyince sizin aklınıza direkt bu geliyorsa bu sizin probleminiz kadına niye baskı yapıyorsunuz Ata’mız niye utansın hadi deseniz Allah var yukarda yarı tanrı ismi koymuşsun felan diye yine altında bi mantık aranır ama sizinkinin altında bi mantık da yok tamamen aşağılama amaçlı bi yorum
numix TKumsall Mantıklı değil tabi ama kötü konuşmak da istemedim. Herkesin kendi bakış açısı. Ama gerçekten de kırıcı bir yorum..