ilayyydaaaa- Çay kahve alışkanlığım gebelikten öncede yoktu sonrasında da olmadı.sigara kullanmıyorum ayrıca zararlı olduğunu düşündüğüm şeyler tüketmedim sadece.jelibon,cips,kola,gazlı diğer içecekler gibi
Gizemmm-61 Gozdeeeg erken derken sadece bir hafta erken 2720 doğdu bir haftada 2500 a düştü sonra toparladı ve şuan 2 yaşına doğru ilerliyor küveze girmesi haftayla değil solunumla alakalı 4 kilo bir yenidoğanda girebilir yani
sude35 37 haftalık 3.700 gram olmuş yarın sabah suni sancı ile doğuma alıcaklar dualarınızı eksik etmeyin
Hshaujaja sude35 kilolu diye mi alacaklar doğuma benimde bebeğim iri 37 de suni istesem verirler mi doğum için
kardelen54 Gozdeeeg bende de kansızlık vardı gebeligin en başından beri sadece ilac kullanabildim kan yapıcı şeyler pek yiyemedim et haricinde gebelik şekerim çıktı
Begnal Ghosttt Ghosttt tahin,pekmez,yumurta,muz harika kılo aldırıyor bebege 🌸 kendım hıc kılo almadım ama bebegım kilolu🙏
Adensah miranmiran1306 34 +4 ye gittim en son 2704 gram dedi pazartesi 36 +4 olucam merak ediyorum kilosunu