Bersu3434 @evrem059 Minikveannesi2 canım merhaba hastane veya doktor buldunmu bilmiyorum ama feride hanım optimede başladı bu gün itibariyle eğer tekrar gitmeyi düşünürseniz haberiniz olsun görünce aklıma siz geldiniz 🙏🏻
Minikveannesi2 Bersu3434 inanın bunu yazmaya gelmiştim o kadar mutluyum ki başka doktora gittim ama asla tatmin olamadım Feride hanımın başladığını duyunca aglayasim geldi sevinçten çok sağolun haber verdiğiniz içinde 🥰🌹
evrem059 Minikveannesi2 benimde ağlayasım geldi valla rahatladım çok 🤩😍 hangi doktora gitmiştiniz memnun kalmadınız , merak ettim
Mlsaa99 Minikveannesi2 Bayramda luleburgazdan kanamam var diye vatan hastanesine gitmistim burgazda nobetci doktor bulamamistik . Vatan hastanesi ilgisi temizligi prosedürü doktorlari cok iyi gece 3 te nobetci doktor gelmisti yatagindan kalkip evet parasıyla kalktı ama burgazda parasini verip yerinden kaldiramadim doktorlari allah razi olsun o gece herkesten💞
Minikveannesi2 Mlsaa99 işini iyi yapan herkesten gerçekten ALLAH razı olsun bazı yerlerde paramızla rezil oluyoruz malesef 🌹
Minikveannesi2 evrem059 aslında memnun kalmadım diyemem ama Feride hanım gibi olmuyo Ayşegül hanıma gitmiştim vegada
evrem059 Minikveannesi2 evet olmaz tabi bende eğer Feride hoca optimede geçmeseydi vatana Semra hanıma gitmeyi düşünüyordum ki gerek kalmadı artık cok sevindim optimede geçmesine
Minikveannesi2 Bersu3434 merhaba adlen hanımda optimede başlamış haberiniz olsun şimdi baktım da randevu veriliyor onada 🥰
Bersu3434 Minikveannesi2 evet yarın sabah 9a randevum var ilk hastası benim kendisiyle devamlı irtibat halinde kaldığımız için arayıp haber verdi sağolsun genede çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Gamzeumay Reyabin bütun doktorlari optimete gidicek heralde feride hocada adlen hocada gelmis oraya 3 doktor vardi cnku optimette biri bnm doktorumdu haklarinda hayirlisi bakalm uygulamadan cok kisi sanirim optimet yolcusu 🤣🤣
Minikveannesi2 Gamzeumay iyi doktorların boşta kalmaması güzel ben çok sevindim gerçekten büyük bir stres yaşıyordum çünkü doktorum olmadığı için 🙂
Gamzeumay Minikveannesi2 tabiki herkezin doktoruna guveni farkli burdaki sayilan doktorlarim cogunla gorusmuslugum vardir mesela bazi yorumlara katiliyorken bazilarina katilmiyorum malesef 😊 ben optimet ali beye takipliyim üstüne doktor tanimam şurda sayılan kişilerden mesela hepsi ayni (adlen hanım haric onu tanimiyorum) ali bey çok farkli çok ilgili verdigi emegin karsiligini sonuna kadr hak eden bir doktormus gercekten 😊 ilk doktorumda nilüfer hanımdı 😊
Gamzeumay Minikveannesi2 evet sizler icin zor sürec oldu ama en azindan doktorlariniz yakin yerlere gitmis gittigi yerler belli ve saglikla devam edersiniz ins bazilar burgaza vs gitmisler tekirdaga giden var onlar dhada zorlanicak
Gamzeumay Mion bu verdiginiz fiyatlar anlasmali olunca gecerli optimet normal sgk 1450 küsür yanlıs bilgi olmasın