Cerentrk acilen çünkü gittiğim hastane bebek ölümleriyle anıldı ve kapatıldı ne yapacağımı bilmiyorum şu an ne doktor bulabiliyorum ne hastane İstanbul Esenler’de oturuyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bana 😔
Merve-metin Cerentrk şuan herkes aynı dertten muzdarip benim hastanem de kapatıldı ben esenyurtta oturuyorum benim oturduğum çevredeki tüm hastaneler o listede ve hepsi kapandı bende ne yapacağımı bilmiyorum arıyorum hastane ve doktor inşallah biran önce iyi bi hastane ve doktor bulabiliriz 😔
Cerentrk Merve-metin inşallah henüz başındayım ama testlerim yandı ikili test kan sonucum yandı tekrar yapamıyorum günüm geçti önümde kontroller var ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Merve-metin Cerentrk aaa sonuçların yetişmedi mi kapanmasına tüh üzüldüm günün geçti tekrar olmaz doktor bulman lazım bende cuma detaylı yaptırdım 1 günle kurtardım diyorum benimde günüm geçiyordu çünkü diğer türlü Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
Cerentrk Merve-metin ultrasondan bakıldı hatta memnun olduğum başka bir doktor baktı ultrasondan burun kemigini boynunu ölctu bir sorun yok herşey çok güzel falan dedi ama kan.sonucumu alamadım maalesef kapandı hastane sorun olmaz heralde ya sonuçta ultrason sonucu var elimde
Melosum34 Cerentrk ışık tip hastanesinde 600 TL muayene sgk li sgk yoksa 700 bilginiz olsun oğlumu orada doğurdum ben