Zehraa3 Selam kızlar erken gebelik testi ve aynı marka kaset test yaptım ikiside pozitif ikiside çift çizgi yatın kan vermelimiyim böyle öğrenen var mı daha önceki postuma bakarsanız orada da silik çıkmıştı
Gokturkmom_ Zehraa3 Kan verip kesinleştirin ben 3 pozitif gördüğüm halde inanmamıştım😅 kanda da çıktı aynı gün içinde
rumisam Zehraa3 ben silik çizgi ile kan verdim hamileymisim sende iki tane pozitif bence vermelisin kan hadi hayırlısı
Zehraa3 Gokturkmom_ teşekkür ederim ikiside belirgin renk kasette erken gebelikte adetimde düzenli eczanede artımed vardı eczacı iyi dedi daha öncede kaset yaptım ferrly markası ile oda silik çıktı daha sonra yaptım hoc çıkmadı bugün yaptım ikiside pozitif sevinemedim çünkü inanasım gelmiyor bilemedim umarım vardır 🤲🏻❤️
Zehraa3 rumisam çok teşekkürler umarım öyledir yarın baktırrım kan da inanasım gelmiyor pek tuhaf bir hâl 🥲 kanda çıkmaz vs diye ilk defa 3 yılda çift gördük hayırlısı
rumisam Zehraa3 kaç gün geciktin çubukta çizgi belirginse çıkar kanda büyük ihtimalle benim silikti cikmayabilir demistiler o zaman ama çıkmıştı
Lagaliballah Zehraa3 testi şimdimi yaptiniz bende sabahi bekliyorum banada dua edermisiniz bu ay ümitliyim bazı belirtilerimde var rabbim sağlikla kucaniza almak nasip etsin hayirli olsun
Zehraa3 rumisam gecikmedim adet günlerim hatta oldum sandım ama olan yok yani bugün yarın olmam gerekiyor tek şüphem çok başım ağrıyor ter basıyor tuhafım ama bilmiyorum ikiside öyle çıktı kan da görmedikçe inanmıyorum bakıcaz artık baş ağrım çok fena
Zehraa3 Gokturkmom_ yaptırdım canım ultrason İle baktı kalınlaşma var dedi kese göremedim dedi ya da yeni oluşabilir dedi kan testi istedi ben de verdim bugün beş gibi çıkmıştı 1.20 negatif diyor yani anlayamadım Yükse’e de bilir mi acaba adet de olmadım çok Sancım var hatta hastanedeyken bir akıntım oldu herhalde oldum sandım geldim hiçbir şey yok artık bilmiyorum nasip bakacağız
Lagaliballah Zehraa3 benimde başim agriyo gögüslerimde ve karnimda şişlik var sanki herşey çok kötü kokuyo
rumisam Zehraa3 anladım kan yaptırmadan şey etme zaten gecikmende yok yaa hadi güzel haberlerini alırız inşallah baş ağrına şifa versin Rabbim
Zehraa3 Lagaliballah evet dışarıdaydık kötü oldum ben nöbetçiden aldık o Marka vardı ve ben çok uyuyordum geç uyanıyordum mesela olmayan kokuları alıyorum bu iki gündür baş ağrısı ve tereleme çıktı tuhaf hellerdeyim yaptım ikiside pozitif belirgin acıktı artık kan vereceğim dıa edin çok baş ağrım var ilaç içemiyorum da isizde vardır inşaAllah rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haber alalım 🤲🏻❤️
Zehraa3 rumisam selam kızlar yaptırdım doktora gittim ultrasondan baktı rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış dedi test verdirdi 1.20 çıktı negatif analayamdım ben tuhaf bir durum
Lagaliballah Zehraa3 canim kizima adetkme 2 gün önce kaset testle ögrendim hemde depremin ilk günü 10 gün sonra hastaneye gittim keseyi ve kalp atişini gordüm içini ferah tut bacim saglikla al bebişini kucana
rumisam Zehraa3 eğer adetin gecikirse yine verirsin kan belki çok daha yeni o yüzden düşük çıktı değerin ama adet olmadan önce her zaman rahim duvarı kalınlaşıyor sonra kanamayala atıyoruz diye biliyorum ben hayırlısı olsun Allah hayırla sağlıkla bebiş nasip etsin