Zumra-nur46p Hamilelikte vajinal mantar enfeksiyonu bebeğe geçer mi peki aynı şekilde idrar yolu enfeksiyonu da geçer mi
Eylul41 Zumra-nur46p 2 side tehlikelidir . Enfeksiyondan bircok kadin erken dogum yapıyor değerler yüksekse ve mantar surekli tekrar edip yeniliyorsa keseye zarar verebilir.
Eylul41 Nurten_55 kızılcıgi kaynatip içiyorum degerim hic antibiyotik kullanmadi 0 a düştü kuru dut ve kızılcık 2 sinide kaynatiyorum hem cok saglikli hemde enfeksiyonlara cok iyi geliyor
Nurten_55 Eylul41 evet mevsimi olduğu zaman bol bol yiyordum şimdi marmelatını vs yiyorum ama kaynatıpıp hiç denemedim onu da deneyeceğim Allah tan buzluğa koymuştum teşekkür ederim tarif için 🥰🌼
Eylul41 Zumra-nur46p normal hoşaf gibi kizilcigi biraz kaynatiyorum suyunu iciyorum sondada kalan tanelerini yiyorum icine seker atmiyorum çünkü seker enfeksiyonu daha cok tetikliyor. Siizn belirtiniz neydi idrar kulturu falan verin biz siz benik ureme olmadığı icin antibiyotik verilmedi
Huzurluve Nurten_55 Kızılcık özlü bitkisel takviye kullanıyordum ilaç olmayınca direk yükseliyor malesef. ben de kızılcık şurubu aldım suya katıp içmeyi düşünüyorum.bakalim.etkisi olucak mi yazarım olursa mutlaka
Eylul41 Nurten_55 rica ederim. Ben bulamadım cok aradikta komşumda vardi sagolsun oda stoklamiş buzluğa. Zaten her anlamdada cok faydalı
Annelikmghb Nurten_55 30+1 hala var o enfeksiyon geçmiyor takipteyim kuru dut kürü aşırı bulanti yapti bende bıraktım
Yelizcetxx Nurten_55 idrar yolu enfeksiyonunda genelde nioli yağını iç çamaşırıma damlatırım o iyi geliyor geçtikten sonra da kullanmaya devam ediyorum illa enfeksiyon olması şart değil koruyor ayrıca. Yine de doktorunuza danışın.