Anneeadayi Fatmanur12345 her gün inanamadigimiz okdr farklı şeyler okuyoruz ki bu gayet olağan bir durum artık neye inanmıyorlar millet neye saracagjni sasirdi
Fatmanur12345 Anneeadayi yaa bide inanmazsan yazmazsın yok gelmiş uyduruyorsun yok üç harfliler hamilelere görünür ne alaka ya gerçekten bunu söylerken onlar alay ettikleri ne kadar belliydi onların başına gelseydi emin olun o an ne birini aramak ne bisey yapmak aklınıza bisey gelmiyor ben kitlenmiştim resmen şoku atlatinca eşime anlattım zaten
12betul Fatmanur12345 valla canım ben korkak biri değilim hatt 3 harfli den de korkmam . O gün sen anlatınca şaşırdım inandım . Rüyama girdi ilk defa ama şaşırmam gelmesine de değil nasıl bi cesaret ki evli bi kadını o saatte eşi de olur demeden kapı çalmak beklemek millette şaşırıyorum artık edep ayıp kalmadı sapıklarda çok rahat oldu Allah sonumuzu hayır etsin .. sen yine de dikkate t
Fatmanur12345 12betul haklısın canim ben zaten korkan olduysa diye özür de diledim ama sorunun o saatte eşim evde yok muhtemelen eşimi takip ediyor gittikten sonra geliyordu o
Aaaabbbccc Fatmanur12345 aynen en mantıklısı o gurbete olmak ayrı bi can sıkıntısı üstüne de bu sen git onlar gelsin başta nasıl git gel yaparsanız sizde eşinizde bu duruma alışırsınız çok uzak kalmayın ailelerden sonradan bu gitme gelmeler başlar ise gözede batar ondan sık sık git en güzeli
Fatmanur12345 Aaaabbbccc sık sık gidemiyoruz malesef senede bir iki defa gidiyoruz bir hafta kalmıyoruz sadece şimdi de hamilelikleno yolu nasıl cekicem diye düşünüyorum ama gidicem. Hem benim kafam dağılır hemde ailemi özledim onları göreyim
Aaaabbbccc Fatmanur12345 aynen onların gelme durumu varsa onlarda gelsin yalınız tek giderme oralarda uçak olduğunuz şehirden gideceğiniz şehire gidiyorsa direk ak rahat geçer inşallah ben kucağımda birtane karnımda bi tane ike 10 saatlik yok gitim özel arabaydı ama yer akanınız azdı otobüs ile gidersen eğerse her dinlenme tesisinde bol yürü oturma
Aaaabbbccc Balbebek012 ben o kadar saçma şeylere denk gelmedim arasıra bakıyorum da kakakı bez saklamak nasıl bi saçmalık onu anlamadım Hiç Kids uygulamasını yüklemedim ben siz diyene kadar da onu unutmuştum hata
Fatmanur12345 Aaaabbbccc malesef onların gelme imkanı yok babam yoğun bakımda kendi arabamızla gidicez bizde de yok 9 saat sürüyor
Ayse0575 Fatmanur12345 kocasıyla grup sex muhabbeti yapanlar linçlenmiyorda kadın burda korkusunu paylaşmış fikir almaya çalışmış o linçleniyor😅 bırak bacım insanları memnun edemezsin sorunlarınla. Kimseyi takma bak keyfine millet ne postlar açıyor aklımız fikrimiz gidiyor
Fatmanur12345 Ayse0575 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻kesinlikle öyle ne diyeceksin böylelerine bisey desende saldırma durumuna geçiyorlar
Aaaabbbccc Fatmanur12345 rabim şifa versin inşallah baban da uzun süre kalmaz oralarda babadır candır ama yoğunbakım tarafına görüşe gidersen kendine çok dikkat et suan tansiyon düşük vicut hastalık kapmaya çok müsait iyi 2 saate bir durun yürü senin için daha iyi olur yastık ak bekin için ve özelikle rahat giyin
Fatmanur12345 Aaaabbbccc Allah razı olsun canım benim orada olduğumu bilmesi bile ona iyi gelebilir diye düşündüm