Fatmanur12345 Canım burada inanmayan beni lincleyen çok oldu boş yere onlara cevap vermek istemedim ister inanın ister inanmayın ama gercek bende hamileyim 16+4 olduk neden buradaki hamileleri korkutayım niye yalan söyleyeyim
Fatmanur12345 Fatmanur12345 herkes yalan fln dedi ama gerçek inanmayan yazmasın bana gerçekten korkuttuysam sizleri özür dilerim
Aaaabbbccc Fatmanur12345 senden değil geçen biride yine post açtı eşim eniştemden mi hoşlanıyor yoksa ben mi yankıs anlıyorum dedi kadının yazdıklarını instagramda bi sayfa paylaşmış birde kadın ablasıyla konuşmuş ablası gülmüş asıl olayı anlatmış o kadınada aynı şeyleri yazdılar ondan bakma boş yazanlara burda empati kuramayan çok kişi var bende kaç kez post açmak istedim ama boş konuşanlar yüzünden açmadım canım sıkılmasın diye
Anneeadayi Fatmanur12345 her gün inanamadigimiz okdr farklı şeyler okuyoruz ki bu gayet olağan bir durum artık neye inanmıyorlar millet neye saracagjni sasirdi
Ayse0575 Fatmanur12345 kocasıyla grup sex muhabbeti yapanlar linçlenmiyorda kadın burda korkusunu paylaşmış fikir almaya çalışmış o linçleniyor😅 bırak bacım insanları memnun edemezsin sorunlarınla. Kimseyi takma bak keyfine millet ne postlar açıyor aklımız fikrimiz gidiyor
esrasavas Fatmanur12345 lincleyecek birsey yok bunda şuanda hersey olabilir baksanız niye yalan soyleyesiniz ki haberleri görüyoruz neler neler var sizde korkunuz paylaşmak istediniz yani uygulamada gereksiz o kadar post varken neden bu konu da lincleniyor turkiyenin gündemi bu zaten haberlerde İnternet’e surekli karşımıza çıkıyor bu şekilde herkes korkuyor ister istemez heryerde var bu hani sizi neden bu kadar linclediler anlamıyorum sonuçta sizde hamilesiniz
Balbebek012 Aaaabbbccc ayy millet iyice sapıtmış ben burayı ve kids ı ciddiye almayı bıraktım çok tuhaf insanlar var
Fatmanur12345 Aaaabbbccc esrasavas Beni anlayan varmış çok teşekkür ederim kızlar gerçekten neden o kadar linc yedim bilmiyorum o kadar kötü biz zamandayız ki ben evimden bile gitmek istiyorum ailemin yanına gideceğim bir süre orada kalayım korkuyorum biraz kafam dagilsin istiyorum
Fatmanur12345 Abcdfghe yok gelmedi zaten eşimde bir kaç gündür evde kaldı yinede önlem aldık biz kamera felan taktırdık gelirse elimizde delilimiz olsun dedik apartmandan biri de olabilir diye düşünüyoruz
Aaaabbbccc Balbebek012 ben ilk gebelikde doğum veya bilgili şeyleri görüyordum sonradan tartışma aldatma olaylarına denk geldim ama şimdi hem postlar hem insanlar çok saçma yorum yapar olmuş Kids de sendurum olsun veya yaş yaş bilgi sistemi yorumları varmı indirsem
Balbebek012 Aaaabbbccc kids te vardı sen bilirsin ben çoktan sildim sadece kaos olay saçmalık var Geçen burda biri 2 çuval kakalı bez sakladığını kendinin çok temiz? Olduğunu söylüyordu bazı insanlarda akıl tükenmiş artık çoğu postu okuyup geçiyorum
Defnezumramom Fatmanur12345 linçlenecek ne vardı ki postunda senin gibi olan biri daha yazmıştı hatta evi taşıdım demişti insanlarda kime nerden vuracağını şaşırmış durumda postlara bakıyorsun kadın akıl almaya yazmış demedikleri kalmamış gerçekten burdaki insan kafaları da çok farklı
Aaaabbbccc Fatmanur12345 aynen en mantıklısı o gurbete olmak ayrı bi can sıkıntısı üstüne de bu sen git onlar gelsin başta nasıl git gel yaparsanız sizde eşinizde bu duruma alışırsınız çok uzak kalmayın ailelerden sonradan bu gitme gelmeler başlar ise gözede batar ondan sık sık git en güzeli
Fatmanur12345 Balbebek012 öyle bisey burada da baylasildi geçenlerde bebeğin kırki çıkana kadar saklamış sonrada eşi gömmüş
Aaaabbbccc Balbebek012 ben o kadar saçma şeylere denk gelmedim arasıra bakıyorum da kakakı bez saklamak nasıl bi saçmalık onu anlamadım Hiç Kids uygulamasını yüklemedim ben siz diyene kadar da onu unutmuştum hata
Fatmanur12345 Defnezumramom öyle maalesef benimki akıl almak değildir basımdan gelen kötü olayı paylaşmak istedim bende diyordum benim basima gelmez diye geliyormuş ve o an korkudan telefon birini aramak kesinlikle aklına gelmiyor
Defnezumramom Fatmanur12345 ben senin postunu okudum yaşadığım yerde tanıdık kimsem yok cumartesi günü 11 gibi sabah kapı çaldı bi baktım adamın biri kapıdan uzak uzak yarım açarak konuştm meğerse alt kata arıtma bağlamaya gelmiş ama bu duruşumun senle alakası yok kadın bile gelse ben böyle yaklaşıyorum çünkü iyi günde değiliz
Fatmanur12345 Defnezumramom öyle de sabah 6 gibi geliyordu bu adam iyi niyetli olsa da o saatte gelinmez
Defnezumramom Fatmanur12345 aynen o saatte normal değil canım zaten bide gelip bekliyor bugün rüyamda da buna benzer bişii görmüştüm tövbe estağfurullah 😄