Seyda-nurr Kızlar adetim 9 gün geçti sizce yarın kan vereyim mi biraz daha beklim mi test yaptım 2-3 gün önce negatif çıkmıştı eşim eczaneye gidecek test almaya
Kkardelenn1 Seyda-nurr ayyy aynıyız seninle iki gun önce negatifti idrarda yarın kan veriyorum bende burda biri yazmıştı idrarda çıkmayıp kanda çıkmış hamileliği inşallah bizimde öyledir
Seyda-nurr Shnkh ya sonuçtan çok korkuyorum kimyasalım olmuştu kan verdim sonuç mutlu edip 2. Kan da hüsran olmuştum
Seyda-nurr Birde geç döllenme ise kese kalp atışı da mı normale göre geç oluyor mesela ben hep şey düşündüm 7+4 haftalıkken gideyim kese en azından belli olmuş olur kalp belki duyarım şüphe kalmaz diye şimdi nasıl hesaplamam gerekir ki geç döllenmede
Busetacir Seyda-nurr ederim canım, Allah kucağımızı doldurmayı nasip etsin evlatlarımızla inşallah🙏🏼🤍
Kkardelenn1 Seyda-nurr sanırım negatif lekelenme gördüm adet sandım ama sökülmedi yarın sökülmez ise tekrar baktırırım canım
Bigsecret3 Seyda-nurr yani 2.83 yeni mi yazmışsınız ya bende negatif sonuç demek istedim 5 ve altı değerler negatiftir hatta 10 un altı değerler negatif sayılır