Betul59 Tgbashnn burdan bi arkadaş da vardı Atilla beyin hastası o doğum yaptı çok memnum demişti inşallah bizler de öyle oluruz Atilla bey gerçekten çok ilgili bi doktor siz kaç haftalıksınız
Tgbashnn Betul59 evet canım biliyorum o arkadaşı doktordan yana sıkıntım yok canım şimdi kadın doğum bölümünü ayırmışlar iyi olmuş 27 haftalık canım senin nekadar oldu
Betul59 Tgbashnn evet şimdiki yeri ve odaları daha iyi inşallah iyi hemşirelerde denk gelir 33+0 olduk canım
Betul59 Tgbashnn amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Aercan Betul59 merhaba yaşamın anlaşmalı fotoğrafçısı var mı biliyor musunuz? Benimde doğum orda olacak sormayı unuttum birde eşlerimizi doğuma alıyorlar mı?
Betul59 Aercan anlaşmalı varmış ama kdın doğum yaptığı için ara vermiş ama yeni biri varsa bilmiyorum bide eş konusunu sormadım bilgim yok
Aercan Betul59 32. Haftadan sonraya uyumlu yoğun bakım varmış öncesinde doğanlar için yok demişti doktorum