Alyadnz33 orkidemm_ tabiki kalınır canım Allah büyük sabır dua et Rabbim kucağını boş bırakmasın canım hamileyim öyle içten dua ettimki sana Rabbim sana evlat sağlıklı evlat nasip etsin
Mommecrinn elifbusra13 cinsiyetleri ne canım benim de sadece sağ tarafımda tüp var bir kızım var ikinciyi istiyorum dış gebelik geçirdim korkuyorum şimdi yine geçirirsem diye😟
elifbusra13 Mommecrinn bi oğlum var 😊 kızımda yolda ❤️ sağ sol tarafla cinsiyetin hiç bi alakası yok benim ikiside sağ taraftan oldu
Mommecrinn orkidemm_ 3 ay geçti korkuyorum tekrar hamile kalmaya zaten tek tüpüm var zarar görürse diye
semi29_ Bbk88 ilk defa böyle diyen bir doktor gördüm çok tuhaf dediğiniz gibi hepsi farklı düşünüyor demek ki inşallah o doktorun dediği gibi değildir 🙏🏻💖
semi29_ Asyaaygunkaraman kesinlikle öyle umutsuzluğa kapılmamak stres yapmamak lazım aslında küçük bir mucizeniz olmuş maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏🏻
orkidemm_ Mommecrinn aynı durumdayız benim de 15 gün oldu ameliyat olalı yarın 16 gün peki ilişki ne zaman olmuştu sizin korunmalı ilişki
Mommecrinn orkidemm_ korumalı değil zaten olmadı da öyle ce 3 ay geçti adetin yeni bitti korumasız ilişkiden hamile kalmaktan korkuyorum