Melismelo Evet yaa :( cift kişilik odadaydım yanımdaki sezeryandı Emzirmede ben daha cok zorlandım cünki asla rahat pozisyon bulamıyodum üstüne oturamıyodum kötüydü yani🙄 o benden daha iyi duruyodu ikimizinde ilk doğumuydu😂
Duyguceren 1Ali 16 sında doğum yaptım hala acıyorrrr naptılar komple birbirine mi diktiler doğurmayayım diye bi daha 😂😂😂
1Ali Duyguceren hiç gülesim yoktu 🤣🤣ben 8inde doğum yaptım 3 4 gün dikiş acıdı ama benim asıl zorlandığım hemoroid oldu🥲bir hafta boyunca ağlaya ağlaya çıktım tuvalete çok şükür onuda atlattım. Dikişler düşmeye başladı mı, o da rahatlatıyor bak
Duyguceren 1Ali çok geçmiş olsun o da sıkıntı 😣 o günleri sabırsızlıkla bekliyorum valla doğum yaptım bitti dedim bitmemiş 😂😂😂
Duyguceren Deli_hayat55 doğumda bişey yok zaten öncesi ve sonrası sıkıntı😂😂😂 doğum anında 3 kere ıkın zaten kucağında ama o zamana gelmek sorun😂😂
tatlibebegim_ Duyguceren belki senin erken düşer kız benim dikişler Allaha emanetti bebeğimin boyu kadar kesi vardı belkide😂
Badeveannesi Duyguceren 3 4 dikişle atlattık doğumu sonrası daha rahat pişik derdi yok boydan boya kesik yok daha rahatsın normal doğumda
Deli_hayat55 Duyguceren aaayyy. Bilmiyorum cok korkuyorum normaldenn ve allah gonlume gore verdı sezeryan oldumm tabı oda sıkıntılu sırtım kopuyo
Duyguceren Zeynep6095 bende fazla var enfeksiyon vardı yırttı hep bide dikerken parçalanıyordu aynı yerden 2 dikiş attı hep
1Ali Fundaaaa46 benimki biraz acılı oldu korkutmak istemem, kesiyi hissetmedim ama dikme anına geçince iğnenin etkisi geçmiş benim çığlık kıyamet bağırdım inanmadılarda ilk ondan sonra inanıp tekrar iğne vurdular hiçbir şey hissetmedim