Balyanaklikoalam Duruu3 benim ikinci dogumum ilki normal oldu city de yapmıştım doğumu 4 bin ödemiştim 2022 de şu an 30 bin dediler ki zam gelecekmiş muayene ücreti de 685 ile başladık 2 ayda bir değişiyor en son 1315 ödedik sigortalı olduğum için o da olmasa daha yüksek
Duruu3 Balyanaklikoalam bence bir sultan hanima gidin bakın doğumunyzda yaklaşmış Rabbim sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin inşallah
Dnzalya Balyanaklikoalam Merve hanım la Jale hanım iyi bakıyor ben ilk gebelikte oraya gitmiştim sonuna kadar kontrole ama orda. Doğum yapmadım Forum yaşam himmet bey derim çok iyiydi
Balyanaklikoalam Dnzalya doğumda erkek doktorla rahat edemem o yüzden kadın olması tercihim. Kendisini çok duydum ama hiç düşünmedim
Dnzalya Balyanaklikoalam hım anladım canım ama tıpta böyle şeyler düşünülmemelidir sonuçta bebeğin sağlığı bide sezeryan da önle işleri Yok tek hemşireler sonta takıyor tamamdır
Balyanaklikoalam Dnzalya benim normal doğum ve ister istemez o durumda kasarim yani kendimi bildiğim için.
lidyaa30 Balyanaklikoalam ozeldeyseniz bence ozelde dogurun neden baska hastanede dogum yapmak istiyorsunuz
Balyanaklikoalam lidyaa30 son çıkan olaylardan sonra buna karar verdim açıkçası biraz araştırdım hiç gerek duymamıştım ama arastirinca birçok şikayetle karşılaştım google yorumlar olsun, şikayetvar olsun insanlar yazmış yani bir arayışa girdim bilmiyorum
MutluAnne- Balyanaklikoalam Mehmet kaya ,Burak bey,Beyazıt bey çok iyiler şehir hastanesinde.orda da odalar tek kişilik zaten konforlu.Ama ben medikal parkta yapmayı planlıyorum doğumu.doktoruma güveniyorum paracı bir insan değil.inşallah sorunsuz atlatırız
Balyanaklikoalam MutluAnne- inşallah benim doktorum paracı değil ama hastane yönetimi o şekilde ister istemez beni düşündürüyor bu arada medikalde doğum ücreti aldınız mı ? Eğer yakınsa fiyatlar düşünebilirim güvenilir doktorlar var
MutluAnne- Balyanaklikoalam Ahmet Yıldızbakan a gidiyorum Medikalde.Doktor işin içinde olmadan böyle şeyler yapabileceklerini çok sanmıyorum ya.ben özel sağlık sigortası yaptırmıştım,doğumu da karşılıyor.onun için doğumu sormadım hiç
ceren-123 Balyanaklikoalam yenişehir hastanesine gidiyorum bende doktorum çağdaş mavigök ,çok memnunum aşırı ilgili bir doktor ama doğum fiyatı biraz pahalı 30.000 tl
Balyanaklikoalam ceren-123 benim gittiğim doktorda 40 bin demişti ilk gittiğimde sormuştum değişecektir muhtemelen