Merymery2233 Yeni doğan çetesi olayı yüzünden adı geçen hastaneler kapandı. O hastaneye gidenler şimdi nasıl bir yol izleyecek? Ödemesini yapan vardı, son günleri olan vardı. Şimdi ne olacak?
_Mother_ Merymery2233 ödeme bir şekilde geri alınır bunun için başvuru falan yapılır ama kapanmadı en iyisi oldu daha fazla annenin canı yanmaz hiç olmazsa
Bersu3434 Merymery2233 benimde aynı durum canım 1 ayım vardı sezeryan tarihi alınmıştı nst ye girmem lazım her hafta kontrolüm vardı bizde mağdur olduk en azından yoğun bakım üniteleri kapatılabilirdi diğer helaliyle çalışan doktorlarında bir suçu yoktu çalışanlar aynı şekilde hepsi ekmeğinden oldu bizde ortada kaldık
AnayimBenAna_ Bersu3434 o hastahanede çalışıp bu olaylardan haberi olmayan çalışan olduğunu sanmıyorum. O yüzden hepsi umarım bir an önce kapatılır. Yapan kişiler kadar göz yumanlarda suçlu.
Leylaaa_46 Bersu3434 Bu olaydan sonra asla güvenmez gitmezdim . Dogumu orada yapmazdık kapatılması daha iyi oldu . Daha iyi hastane ve doktorlar vardır herkes kabul eder sizi bence sizin için daha iyi olmuş . Kapanmasa da gitmezdim artık
Birhayalimvr Para iadesi mutlaka yapılır malesef başka doktor bulmanız lazım kapatılmaları iyi oldu başka bebeklerimiz ölmesin aileleri yakmasınlar