Baby_B Hayallerdualaraemanet140822 18+1 deyim Düzenli degil ama 16.haftada hafif hissediyordum Az önce mandalina yerken hissetim Galiba dönüyordu 😅2-3 sny sürdü Düzensiz olmasi normal suanda
Hayallerdualaraemanet140822 Baby_B yarın gidicem hastaneye aklımı kurcalıyor hala😂😂benimki de 16 da bi döndü arkasını bize hala arkası dönük😂
Hayallerdualaraemanet140822 Baby_B valla 2 haftadır kıçını gösteriyor bize bakalım yarın da kıçınımı göreceğiz 😂😂
Baby_B Hayallerdualaraemanet140822 neden her hafta gidiyorsunuz 2 haftadir demissinizde merak ettim Ben ayda 1 gidiyorum
Hayallerdualaraemanet140822 Baby_B canım benim daha öncede 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum doktorumda sağolsun ne zaman istersen gel diyor
Baby_B Hayallerdualaraemanet140822 anladim canim Bende daha once dusuk yaptim 1 tane Rabbim yasatmasin tekrar❤️ Korkuyorum bende sorun olmadikca gitmiyorum oyuzden
Hayallerdualaraemanet140822 Baby_B Amin kuzum Rabbim sana da hiç bir anne adayına da o acıyı yaşatmasın evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰♥🤲🏻
Paronayanne Hayallerdualaraemanet140822 24.haftaya kadar hareketleri düzensiz oluyor canım bazen hissedersin 1 hafta hissetmezsin
Hayallerdualaraemanet140822 Paronayanne yaa 1 hafta kadar da oluyor mu hissedilmemesi🤭bende 1 gün hissetmeyince panik oldum çok teşekkür ederim ♥🥰
Ayse0575 Hayallerdualaraemanet140822 benimde düzensiz hareketleri erken henüz zaten düzenli olması için🤗
Paronayanne Hayallerdualaraemanet140822 bende çok oldu canım korkma bebişim doğdu 6 aylık bile oldu. Sen stres yapınca oda strese giriyor asıl o zaman hiç oynamıyor. 24.haftadan sonra hızlanıyor . 30.haftaya girince baya büyüdüğü için yine yavaşlıyor korkma hepimiz geçtik o evrelerden😘
Ayse0575 Hayallerdualaraemanet140822 korkma olumsuz şeyler düşünme. Ne kadar olumlu düşünürsek o kadar güzel yürütürüz bu süreci. Sağlıkla al kucağına🥰
Hayallerdualaraemanet140822 Paronayanne oyy maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah 🥰🤗♥Allahım bana da bize de nasip etsin inşallah evladımızı sağlıkla sıhhatle hayırlarla kucağımıza almayı diyorlardı inanmıyordum gerçekten annelik delilikmiş 🤭😂
semi29_ Hayallerdualaraemanet140822 endişelenmeyin ben de ilk gebeliğim olduğu için 17.haftada hissetmiştim ara ara nabız atar gibi hissediyorum 20.haftayı geçtikten sonra kıpır kıpır oldu hergün hissetmeye başladım stres yapmayın🌸