Hayallerdualaraemanet140822 Kızlar bugün tam 18 haftalık olduk. 3 gün falan oldu ufak ufak hareket hissetmeye başlamıştım ama dünden beri sanki hiç yok ya da böyle çok nadir oluyor normal mıdır siz bu haftalarda sürekli hissediyor muydunuz?
Fatmaacylnn Hayallerdualaraemanet140822 ben 24 haftalık oldum hala sürekli hissetmiyorum doktor gayet normal olduğunu söyledi sürekli uyudukları için 💕çok uzun süre hissetmeseniz bi çikolata meyve falan yiyin o zaman hareketleniyor😍
Nura1997 Hayallerdualaraemanet140822 evet ilk baslarda bende de oyleydi. Ama suan 20+3 kipir kipir hareketleri. Yani merak etmeyin bir kac haftaya artar haraketler insallah 🥰
myangelson Hayallerdualaraemanet140822 evet normal 28 den sonra falan düzene giriyormuş hareketler doktorlar öyle diyor. Benim de 13-14 gibi ufak ufak başlamıştı 16 da günce 5-6 kere hissediyordum 17. Haftada 3 gün hiç hissetmedim şimdi günde 2 kere falan hissediyorum bazen iyice azaldı normal bu tarz durumlar 🥲
aslaninannesi7 Hayallerdualaraemanet140822 25 haftalık hamileyim hala düzenli değil bazen kıpır kıpır bazen çok durgun bazen hiç yok. Doktor 28. Haftadan sonra saymaya takip etmeye başlarsın o zaman düzene girmeye başlar dedi ki senin haftan da daha erkek canım yeni yeni hissedersin daha. O yüzden normal.
Hayallerdualaraemanet140822 Fatmaacylnn yaaa dünden beri içim içimi yiyor nasıl rahatladım anlatamam🥰🥰çok teşekkür ederim💞
Hayallerdualaraemanet140822 Nura1997 yaa inşallah çok korkuyorum böyle hareket falan hissetmeyince çok rahatladı içim çok teşekkür ederim 🥰♥
Hayallerdualaraemanet140822 myangelson yaa çok teşekkür ederim çok korkuyordum niye hareketleri bitti acaba diye içim ferahladı🤗🤗Allah razı olsun 🥰♥
myangelson Hayallerdualaraemanet140822 insan öyle oluyor gerçekten. Ben bu şekilde olduğunu bildiğim halde bile içim rahat etmiyordu hareket olmayınca 😅
Hayallerdualaraemanet140822 myangelson gerçekten annelik çok değişik bir duyguymuş Allahım isteyen herkese nasip etsin siz kaçıncı haftadssınız🥰♥🤗
myangelson Hayallerdualaraemanet140822 amiin🤲🏻 bizlere de zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🧡 18+4 haftaligiz 😊
Hayallerdualaraemanet140822 myangelson ayy amin amiin yakın haftalarımız🥰♥🤗 doktorunuz herhangi bir bilgi verdi mi muhtemel doğum tarihi ile ilgili? ♥🤗
myangelson Hayallerdualaraemanet140822 devlete gidiyorum ben soru sormadikca pek bilgi verilmiyor 😅 ama uygulamalarda belirtilen tahmini doğum 19 Mart benim sezaryen olacağı için 14 gün falan erken olur muhtemelen 38 haftalarda alıyorlar genelde Mart başı falan olur büyük ihtimalle 😊
Hayallerdualaraemanet140822 myangelson aa benimde büyük ihtimalle sezeryan olucak belki aynı zamana denk geliriz🥰🥰♥♥
Hayallerdualaraemanet140822 aslaninannesi7 yaa hala düzensiz mi gerçekten mesela dünden önceki gün çok hissediyordum ama dünden beri yok gibi korkuyordum seninde öyle mi kuzum yoksa hissediyor musun gün içinde az da olsa