Merhaba bnde Bülent Kars beyefendinin dragostaki tıp merkezinde takipliydim ve Anadolu yakasındaki bezmialemde doğum yaptım. Doktorum o hastane ile anlaşmalıidi.
Bülent bey çok çok çok mükemmel bir doktor.İsini ustalıkla takip ediyor notlarını en ince ayrintisina kadar aliyor.Ben pcos hastasiyim ve geçmişte bir düşük ( kürtajla sonuçlanan) bir de kimyasal gebelik surecim oldu ve kolay hamile kalan biri olmadığım için bunun sebebini araştırmak istedim testler verdim ve kanımda pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu öğrendim ,bu bilgiyi tekrar hamile kalınca Bülent beyle paylaştım ve o notunu aldı.Gerekirse kan sulandırıcı baskiycaz dedi Uc buçuk aylıkken bebeğim suyunun da azaldığını fark etti havuç ye dedi bol bol ve de kan sulandırıcı başladı o aydan itibaren.
Vitaminlerimi kan degerlerimi her zaman çok güzel takip etti.Ben biraz panik bir insanım ve başka özel sebebten dolayı normal doğumu yapamayacağımı bildiğim daha doğrusu belki de yapardım ama korktum için sezeryan istediğimi söyledim en başta.38+5 de doğum tarihine karar kıldık.Bebegim bezmialemde doğdu.Cani tatlı bir insan olarak konuşuyorum yazıyorum eli çok çok hafif bı doktor.Cok babacan ama aynı zamanda mesafeli🙂 yani işine tam odaklı.
Doğumum çok güzel geçti ,gaz problemi yaşamadım, ilk ayağa kalkışda hiç prblm yoktu hatta ikinci yuruyusumu kendim yaptım desteksiz bı saat ara ile.Genel anlamda Bülent beyden çok memnun kaldım lakin hastane için tam puan veremiycem .Eğer değerlendirecek olursam Bülent bey 10/10
Hastane 10/6