Kahvesever12 Kızlar doktoru çok profesyonel, çok bilgili buluyorum. Doğumda o hastane de mı oluyor acaba? Doğum katını göremedim. Onda doğum yapmışlar yazabilir mi
Hnfcls Kahvesever12 ben hastanede doğum yaptım doktorum özeldi orayla anlasmaliydi şuan bende doktor ve hastane arayişindayim doktorum devlet hastanesine geçiş yapacakmış bende buradaki tecrubelerden bilgileneyim
Hayelllerhayatttlar Kahvesever12 hayır farklı hastane anlaşmalı olduğu ordan takipliyim ilk dogumu da o yaptı Rabbim sayısını artırsın onun gibi doktorların
Herbal22 Kahvesever12 bende bülent bey takipliyim iki hastaneyle anlaşmalıymış birinde sadece planlı sezeryan yapıyoruz dedi 36. Haftadayım bu hafta belli olucak doğum şeklim ücretide sordum ama net cevap alamadım kendisi harika bir hekim ancak bazen cevap alamıyoruz central aşırı pahalı bezmialem de sezeryan yapıyormuş sadece hayırlısı hakkımızda
Kahvesever12 Hnfcls Bülent Kars benim doktorum zaten Şahane bir doktor. Tavsiye ederim. Sadece doğum için onda doğum yapan insanlarında görüşlerini bilmek istiyorum 🥰
Kahvesever12 Hayelllerhayatttlar bende 23 haftalık takıplısiyim ama doğum ücreti öğrenemedim 2025 doğumu olduğu için çok fazladır diye tereddüt ediyorum 🥹
Hayelllerhayatttlar Kahvesever12 çok pahalı şuan ki fiyatı 50 yi buluyor 2025 de zam da olucak nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum
Hayelllerhayatttlar Herbal22 central daha pahalı dedi doktorumuz 2023 orda yaptım 17 bin verdim doktora verdiğimle yine orda yapayım dedim doktorum o çok daha pahalı dedi yani önüm fiyatını bilmiyorum bu dediğimiz bezmialemde
Herbal22 Hayelllerhayatttlar evet bizmialem daha uygunmuç ama orada sadece sezeryan yapıyormuş sezeryan olursa orayı istiycen pazartesi belli olucak doğum şeklimiz 37 haftada
Hayelllerhayatttlar Herbal22 sağlıkla gelsin inşaAllah benim sezaryan ikinci sezaryanım o yüzden orası ama işte eşim biraz fiyat çok pahalı devlet diye tutturuyor bende asla devlete güveniyorum kendisi lütfi kırdarda hemşir olduğu için hep orda diyor orası da hep asistan Hiç güvenim yok daha doğrusu şöyle diyeyim ben Bülent Kars dışında kimseye güvenemiyorum
Herbal22 Hayelllerhayatttlar devlete birkere gitmek zorunda kaldım hamilelik sürecinde birdahada eşim kapısından geçmedi gerçekten öyle bir hal aldıki devlet hastaneleri hele bu istanbulda dayak yemediğim kaldı lekelenmem oldu diye gitmiştim ilk hamileliğim acemiyim bilmiyorum söylediğim halde öyle azarlayarak ve canımı yakarak baktıki biz istermiyiz bu kadar parayı verelim ama doğum çok duygusal ve unutulmayan birşey o yüzden kendinizi nerde güvende hissediyorsanız orda olun bence eşinizde orda çalışıyormuş ama içi ısınmayınca olmuyor maalesef bende gözüm kapalı güveniyorum bülent hocaya bendede kanda pıhtılaşma var covid oldum pıhtılşma geçmezse sezeryan olacak ama istediğim normal doğum tabi
Herbal22 Hayelllerhayatttlar 1. Sezeryandamı bülent hocada doğum tecrübesi olanları dinlemek iyi oluyor korkuyorum biraz sezeryan olunca hemen kalkarmıyım kolaylık olsun diye sezeryana alırmı birsüürü soru var kafamda
Herbal22 Hayelllerhayatttlar benim doğum şeklim kanda pıhtılşma olduğundan sezeryan olacak kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim herşey normal bebek doğum pozisyonunda sancı var ama hibor kullandığımız hastalarımızda sezeryan planlıyoruz dedi korkuyorum normal doğumun kolaylıpu konuşuluyorya sürekli sezeryan diyince bir bakış değişiyor etkiledi beni nasıldı ilk sezeryanınız bülent hocayla
Hayelllerhayatttlar Herbal22 Rabbim gönlünüze göre versin ewt devlet hastaneleri çok berbat bi hal aldı
Hayelllerhayatttlar Herbal22 bülent hoca bambaşka bi doktor doğumum o kadar kolay geçtiki anlatamam o yüzden omdan başka doktora güvenmiyorum
Herbal22 Hayelllerhayatttlar bunları duymak çok güzel çok sakinlik veren bir hoca o yüzden bende çok seviyorum bakalım doğum nasıl olucak sezeryanda hemen kalkabildiniz mi
Hayelllerhayatttlar Herbal22 ewt çok şükür hiç zorluk cekmedim ben önce Allahın sayesinde sonrada doktorun profesyonel ve elinin çok hafifi olmasına bağlıyorum Gerçi yapım gereği acıya da dayanaklıyımdır biraz ama bilmiyorum çok harika bir doğumum oldu iyi ki yollarımız kesişti doktorumla sormak istediğiniz sorular varsa hepsine yanıt verebilirim