Ybvvv Lyla_46 Ben antepten geleceğim. Kocaeline taşınacağız tam doğum zamanı. Bende orda soğum yapmak yerine maraşta annemlerin yanında yapacağım doğumu
Mervenejan Acelya11 cogu surec ebelerde zaten vajinal dogumda ebeye guvenirsem doktora cok da gerek yok diye dusunuyorum ama ebeyi bilmek lazim onceden
Kvsrokumus Shylaaa bende Abdullah beye gidiyorum başka şehirden geldim memleketim maraş olduğu için suyum az önder bey ile Abdullah beyi beraber götürüyorum ama doğumu fakülte de istiyorum kuvez durumu için.. doğum sonrası kendinizi toplayınca buraya yazar mısınız deneyimlerinizi hastaneyi asistanları doktoru nasıl geçtiğini falan
Shylaaa Kvsrokumus 1 saat önce çıktım doğumdan. Ameliyat ekibi, Abdullah bey çok iyiydi. Spinal oldum. Belden uyuşma kısmında sorun yaşamadım ağrısız verildi anestezi. Abdullah hoca da iyiydi asistanları filan şen şakrak müzik eşliğinde ameliyat oldum. Şuan servisteyim gayet güzel ilerliyoruz süreç olarak 🌸
Kvsrokumus Shylaaa çok şükür zoru atlatmişsiniz inşallah eve de güle oynaya bebeğinizle gidersiniz.. sanırım bende Abdullah hoca da yapacağım doğumu inşallah erken gelmez vaktinde gelir de
Reyyan2021 Shylaaa ben baktım şimdi randevu almak için ama dolu görünüyor daha öncede bakmıştım dolu görünüyordu nasıl randevu alacağız ki bu şekilde
Kbrhrn Kvsrokumus ben de il dışındayım ve 28.haftada gelebileceğim maraşa, acaba o zaman gelsem Abdullah Bey kabul eder mi? Öğretmen olduğum için daha önce gelme imkanım da yok maalesef uzaklık açısından 🥲
Shylaaa Kvsrokumus amin inşallah. Ortam güzeldi Abdullah hocanın cerrahisine güvendiğim için tercih ettim ben arkadaşlarım vardı öncesinde doğum yapan. Şuan iyiyim yürüyüşte yaptım. Muayeneye gidin bir şans verin belki de sizin beklentinizi karşılamaz kadın doğum kuaför gibi kimi memnun kalırken kimi hiç beğenilmiyor 🌸
Kvsrokumus Kbrhrn bende 30. Hafta acil apar topar geldim suyum az beni alır mısınız dedim aldı haftada iki kez gidiyorum Abdullah a kontrole alır bence
Shylaaa Reyyan2021 ben doktora mesaj atıyorum ne zaman geleyim dolusunuz diye. Atıyorum Salı günü gel diyor Salı öğlen geliyorum bana imzalı kağıt veriyor giriş yapıyorum beni de alıyor 13.00-13.30 gibi. Biraz bekliyorum ama sistemi böyle çözdüm ☺️
Kvsrokumus Shylaaa fakülte de beklemek yoruyor sadece onun dışında gerçekten ellerinden geleni yapıyorlar
Kvsrokumus Shylaaa bende gidiyorum zaten 30. Haftadan beri ağrıdan geldim memleketime şuan 35 olacağım sürekli kontrol edilmem gerekiyor bazen önder e gidiyorum sular a bazen Abdullah a gidiyorum ama doğumu sanırım Abdullah tan isteyeceğim çünkü kuveze girme ihtimali olabilir .. sizin tam olarak dogum masrafınız ne kadar tuttu
Shylaaa Kvsrokumus ben Önder hocada da hep bekledim. Randevu bulamadık araya sıkıştırdı randevulu hastalar ayrıcalıklıdır dedi sekreteri. Eşimin gözüne battı cümlesi. Bende çalışan anneyim kanamam oldu msj attım il dışındaydım rapor verir misiniz yarın geleceğim muayene için dedim ona ben karar veririm gibi bir cümle kullandı. Bıraktık bunların üzerine
Shylaaa Kvsrokumus henüz çıkış yapmadık ama geçen hafta doğumda sizi istiyoruz dediğimizde 6 bin demişti. Önder hoca 23 bin dedi tahliller, nst hariç tıpta tahlil, ekg, nst tüm tetkikler muayeneye dahil. Bende Önder hocadan geçmeyim pişmanlık yaşamadım.