eylulus Mervecimbidur benim kendiliginden gecmisti cok sukur ama bildiginiz tirnak izi cikcak kadar kasiyip duruyodum bi ara
NurZenkin eylulus ya kızlar 2 gündür böyle bir şey oluyor 31+2 yim .Ara ara iç çamaşırında su gibi ıslaklık var.Ama idrar değil ve kokusuz .Yaşayan var mı ben mi telaş ediyorum acaba?
eylulus NurZenkin akinti artiyo son zamanlara dogru ama yine tereddut ederseniz bi kontrole gidin doktor suyunuza baksin haftaniz erkenmis
eylulus Aeell beni tek kurtaran gunde 3 4 kez rennie duo icmek olmustu valla geri hicbir sey fayda etmedi
Melek255 Aeell bende bulunayım bı tavsiyede ama bilemiyorum bende salatalalik yemek aşırı işe yarıyor rahatlıyorum. Allah şifa versin inşallah 🤲
eylulus Aeell doktor bile aradi aksam hani hala gelmedin sancilarin yok mu diyo djjddj yok yuruyuse ciktim diyorum tamam ben hazirim sen hazir olunca gel diyor
eylulus eylulus gerci ben erken dogmusum babasi 41 haftalik dogmus ona da cekmis olabilir ama 2 hafta daha gucum yok…
eylulus Aeell hepsini denedim tum tuslara bastik ama bebegim cikmak istemiyo galiba gerci ben olsam ben de oyle yapardim esimin ailesi bebegin ustune cullancak gibi korkmus olabilir cocuk djdj