eylulus Düzensiz sancılarımla uyuyamıyorum sancılarım düzene de girmiyo perişan perişan telefona bakıyorum var mı benim gibi
seyma0661 eylulus benim henüz sancılarıma çok var ama grip olduğum için burun sızısı ve tıkanıklığından uyuyamıyorum 😓 birden bugünden beri göğsümün altında kalbime iğne batar gibi ağrı oluyor nefes aldıkça çok rahatsız edici
eylulus seyma0661 burunla ilgili benim de hep sorunum var 2.ameliyati olacaktim hamileligimi ogrendim hastalandigimda inanilmaz yipratiyo ama sterimar okyanus suyu baya iyi geliyo kullanabilirsiniz
eylulus Mervecimbidur gebeligin ilk basinda bana da oluyodu tahlil yaptirdim bi sey cikmadi cok sukur ama bi baktirin isterseniz
eylulus ZeynepDuru17 hem hamilelikten hem de kafamda kurdugum seylerden uyuyamiyorum bazen bogulacak gibiyim😅
eylulus [silindi] benim de insallah bugun ya da yarin acilmami bekliyoruz ama sancim duzene giremedi bi😅
rumisam Aeell ben geçen gün mide yanmasından kivraniyordum burad abiri bı kaşık sade tahin ye dedi varsa eğer geçirdi
Aeell Zeynep6095 ıctım canım yok maden suyu denedım yok thın denedim yok ayva ıyı gelıyordu oda fayda etmedı cayır cayır yanıyor boğazıma kadar
Mervecimbidur eylulus kolestazdan şüphelendiler temiz çıktı pazartesi dermatologa gidicem inşallah çare bulurlar
Zeynep6095 Aeell beni de kesmyo bu aralar valla ilaç yazdrdım şmdi içicem dün rahat uyudum çok şükür şurup verdi doktor
eylulus Mervecimbidur benim kendiliginden gecmisti cok sukur ama bildiginiz tirnak izi cikcak kadar kasiyip duruyodum bi ara