1umutturyasamak Enemel nerde oturuyosun istanbuldaysan eğer bu işlern en iyi hastanesi çerrahpaşa hastanesi blgin olsun cnm
Enemel 1umutturyasamak Sakarya’da oturuyorum canm devlet hastanesine gittim korkulacak birşey değil dedi
Enemel 1umutturyasamak o daha önce iğne vurulmuş ama tahlil yaptırmadı tedavi hamile ilken yapılmıyormuş hamile olmasaydım ne yapardılar bilmiyorum ama dogumda bebege iğne vuracaklr onu biliyorum
1umutturyasamak Enemel iyi ozman doktor öyle dediyse cnm sn ynede hamilelikten sonra tedavni aksatma taşıyıcı anne karnındaydeyken bulaşana denir sana sonradan bulaşmış Oyuzden tasıyıcı sayılmazsn
Ozgur55 Sen taşıyıcı değilsin doğuştan oluyo zaten doğumdan sonra iğne vurulunca geçer tuvalete falan çok dikkat et kayınvalidende giderken tabaklarına ve bardağına tükürük idrar ve kandan çok net şekilde bulaşıyo hepatit C daha riskliymiş hepatit Bnin iğnesi var zaten 3 doz vuruyolar
Bayrams 1umutturyasamak kaynananla yatıp kalkamayacaksan sorun yok insanları hepatit var diye ötekileştirmek sizin haddinize mi annende olsaydı eminim hiç sorun olmazdı