Heycanligebe Enemel öyle bir şeye gerek duymadı ben sürekli tahlil yaptırırım ama en az 7 8 kere yaptırdım hem sağlık ocağı hem hastane ne olur ne olmaz die ama hepatitin üstünde durmadım çok ayrıntılıda yaptırdım senden istedilermi
Enemel Heycanligebe doktora geçen hafta gittim 2 ay sonra yine gel tahlil yapalım tekrar hamilesin diye takip altında tutalım dedi cnm
Heycanligebe Enemel heee bana öyle bişeye gerek duymadı sadece söyledim iğne ve serum vericez dedi daha başka bişe demedi
Enemel 1umutturyasamak banada eşimden geçti sanırım birkaç yıl önce kayınpederimde varmış eşim ve ailesi iğne vurulmuş
1umutturyasamak Enemel bnde vurulcam ama hamileym diye vurmuyolar esşminde koruyuculugu yok o vuruldu hepsni ama bn kaldm btek 🙄 Cok korkuyorum bulaşır dye hepatit c b hepsi var kaynvalidemde Kücükken bazı asılar tutmuyormus bn vurulmusum ama tutmams mesala
Enemel 1umutturyasamak korkma canm inşallah buluşmaz korunmak için bir yöntem varmıymış iğneden başka
1umutturyasamak Enemel hayr yokmuş dogumdan sonra gel iğneni vuralım mümkün oldugunca kayınvalidenden uzak dur dedi 🙄
Enemel 1umutturyasamak o zaman biraz uzak kal canm senn ve bebeğin sağlıgından önemli değil hiç birşey
Bayrams 1umutturyasamak kaynananla yatıp kalkamayacaksan sorun yok insanları hepatit var diye ötekileştirmek sizin haddinize mi annende olsaydı eminim hiç sorun olmazdı
1umutturyasamak Enemel evetğ sende suan var dmi tedavsı yokmu sonrdan bulasms sonucta tasıyıcı deglsnki doğdugundan beri
Enemel 1umutturyasamak evet vr cnm bende de ama evlenmeden önce yoktu snradan oldu hstalık bende değilmiş geçmiş birinden dedi doktor
1umutturyasamak Enemel nerde oturuyosun istanbuldaysan eğer bu işlern en iyi hastanesi çerrahpaşa hastanesi blgin olsun cnm
Enemel 1umutturyasamak o daha önce iğne vurulmuş ama tahlil yaptırmadı tedavi hamile ilken yapılmıyormuş hamile olmasaydım ne yapardılar bilmiyorum ama dogumda bebege iğne vuracaklr onu biliyorum