Kursatsmommy Selmagkk hazır sprey benim kullandığım duştan sonra saçımı tarayıp sıkıyorum gündüzleride aklıma geldikçe sıkıyorum
Karacaaa hermione_granger bu postunuzu gördüm ben saçlarımı boyatan biriyim ama 2 aydır boyamadim kafamda saç kalmadı resmen bu postunuzu da gördüm hemn yarın boyatacagm ins duzelir
hermione_granger Karacaaa inşallah düzelir ama dediğim gibi kan tahlili mutlaka yaptırın tiroid varsa özellikle tepe bölgesinde dökülme olur
Selmagkk Karacaaa saç dökülmem eskisi kadar değil ersağın bitkisel şampuanı çok fayda sağladı ama o dökülen bölgeler yamlarda tepede çıkmadı hala hamilelikten dolayıda iğne yaptırmak istemedim
Karacaaa Selmagkk anladm canm ins bende bu dökülmeyi durduracak bı yol bulurum zaten tepe ve yanlarim bitti dokulmektn dediğin gibi dökülenler asla çıkmıyor
Gulsahs Ben bioxcin kullanıyorum bu şapmpuanı kullandığımdan beri saçık artık 1 tel dökülüyor duşta baya azalttı
Karacaaa Selmagkk 🤷♀️bu gidişle saçsız kalcyz dökülmeyi durdura bilsem yeter gidene üzülmüyorum artk