Gamze_dn Rumuz36 Gitmeyin diyeceğim hastane çok fazla bilmiyorum ama Adana şehir Hastanesi’nde muyane oluyorum .
Desdem49 Rumuz36 Adana şehir hastanesi eren haytoğlu hoca tavsiye ederim çok sempatik iyi biri ona hep alıyorum
Gamze_dn Htcsnmtn ve gittiğim doktordan hiç memnun değilim degistircem doktorumu 33 haftaligiz oğuz yücel
NNanelimonn Gitmeyin dediğim hastane değil ama doktor var şehir hastanesinde fikriye ışıl adıgüzel.Kimden memnun kaldınız derseniz de Dermancan da Berrin Kavız Ercan aşırı iyi canım doktorum 🥰🥰
Gamze_dn NNanelimonn Adana şehir Hastanesi’nde demi canm bunlr benim hamileliğim biraz riskli oyuzden tam bir doktor bulaamadim
Htcsnmtn Gamze_dn Nefise tandiran okucu için iyi demişlerdi ben de bu sefer ona gidecem bakalım ben daha 25 haftaligim ama artık doktorumu belirlemek istiyorum
NNanelimonn Gamze_dn fikriye ışıl adıgüzel şehir hastanesinde diğer doktor özel tıp merkezinde.Ama şehir hastanesinden iyi doktor araştırıyorsanız eren haytoğlu çok iyi diyorlar bir de Cevdet adıgüzel ilgili diye duydum ☺️
_Mother_ Gamze_dn riskli gebelik ise şehir hastanesinde perinatoloji Aslı Altınordu atıcı var geçen muayene oldum memnun kaldım ben riskli gebelere bakıyor
Rumuz36 Kubraylvc doktorunuz kim acaba ? Bende altinkozaya gidiyorum ama son haberlerden sonra her şeye şüphe ile yaklaşıyorum maalesef ki
Eylemm12 Desdem49 ben sağlıkçıyım şehir hastanesinde hiç bir doktor doğuma girmiyor asistanlar yapıyor bunu bilerek gidin bence
nurella0101 Balbebek012 hiç öyle demeyin önemli olan öncelik doktor hastane olarak tamam çok lüks falan diyemem ama kürtaj oldum tüm samimiyetimle söylüyorum özelde görmediğim ilgi alâkayı gördüm aslında biraz da şans işi yıllardır giderim adı geçen çoğu doktoru da bilirim sayılı olarak ilgili doktor söyleyebilirim sadece 🤦
Ftmasanli Rumuz36 ilk doğumu Algomed de Eda hanımda yaptım şimdi 32haftalık hamileyim Eda hanıma gitmeyi düşünüyorum bn memnunum kendisinden ebelerinden
Kubraylvc Ftmasanli 3 ay önce rahim filmi çekti tüplerin kapalı laporoskopi gerek dedi bizden çıktı artık dedi ve ben o ay hamile kaldım