Eceeeeemmm Pinarkorkmazer 15+6 haftalık hamileyim de bana yenmesi iyi değil dediler riskim de yok aslında ama kafam karışmıştı teşekkür ederim :)
Pinarkorkmazer Eceeeeemmm ben doktora söyledim öyle bir şey yok birkaç taneden hiçbir şey olmaz dedi ben yeri geliyor sekiz dokuz tane bile yiyorum ama yine de bir şey diyemem 🙂 hurma bebeğe çoğu gıdadan daha faydalı
Neferut Eceeeeemmm Ben de birkaç gündür cennet hurmasına taktım kafayı ya. İnsallah o da risk içermiyordur
Pinarkorkmazer Eceeeeemmm 🙂 sizi etkileyecek bir şey söylemek istemem ama dediğim gibi abartmadığımız sürece bir şey olmaz. Eskiden insanlar orta doğuda hurma ile beslenirlerdi genellikle doğal olarak hamileler de öyle 🙂 çok takılmıyorum böyle şeylere ben bir risk olmadığı sürece ama herkes için değişebilir
Ebbruc Eceeeeemmm ben doktoruma sorduğumda eskiden insanlar böyle şeyleri hiç bilmiyolardı ve yiyolardı , büyük çoğunluğu da zamanında ve sağlıklı doğumlar yaptı dedi. Ben serklajlıyım tabi o yüzden yemiyorum ama herşey abartılmadan yenilebilir bence
Pinarkorkmazer Ebbruc 👏 aynen öyle doktora falan sormadım ama mantık yürütünce bana da böyle geliyordu 😄eskiden bilim böyle değildi herkes de her şeyi yiyordu sakat etten tutun ananas hurmaya kadar 😄
Ebbruc Pinarkorkmazer ciğeri sormuştum ben özellikle her doktor farklı bişey söylediği için doktorumda bu cevabı verdi ki 18 yıllık bi doktor ve perinatolog, çokta güvenirim kendisine ve düşününce mantıklı geliyo zaten. Abartmadan herşey yenilebilir bence
Pinarkorkmazer Ebbruc ben Şanlıurfa’da öğretmenlik yaptım üç sene ve herkes sabah kahvaltısında akşam yemekte ciğer şiş yiyordu 😂 çiğ etle çiğ köfte bile yiyordu hamile kadınlar yani 😂
Ebbruc Pinarkorkmazer bende yiyorum çok abartmadan ciğer , sonuçta faydası da var ☺️ ama dozunu kaçırmamak önemli işte