Morcivert061 Sedefbaq ben baktim ama pek icime sinmedi begenmedim. İnstagramda bebekonforbesik var orda anne yanida olabilen ahsap besikler var onlarsan almaya karar verdim cnku yatak odama koyacagim icin park yatak biraz daha buyuk gelir odama
Hulya06 Sedefbaq Çocuk odasi yapmiycam o yuzden dolap almadim sadece park beşik aldim.Kendi dolabimda bi yer açip esyalarini oraya koymayı düşünüyorum😊
Sedefbaq Hulya06 bende anne yanı park beşik atarsında kaldım.park rahat olur mu sence kaç yaşına kadar kullanılıyor
poyrazemel Sedefbaq biz de şark görevınden sonra yaparız odasını dedik. Kademeli ahşap beşiklerden akdık hem gayet şık hem de baya işimize yarayacak gıbı duruyor 🙏
Busemom Sedefbaq 3 yasına kadar kullanılıyor canım bizimki bugün geldi hepsiburadada indirim vardı pierre cardinin park yatağını aldık 2 güne geldi normal fiyatları 500 600 arası kaliteli urunlerin ama biz indirimden 350 ye aldık yanında banyo küvet takımı emzik oyun halısı vs güzel fiyata geldi
Hulya06 Sedefbaq Ablam kullaniyor canim gayet memnun sökülüp takiliyor,arakatı var,gittiğin her yere götürebiliyorsun malûm tayinci olunca cok esya almak istemedim.Ayriyetten reflu yatakta aldim hangisinde uyumayi severse orda uyutcam artık 🤷♀️
poyrazemel Sedefbaq canım 4 kademeli yani yerden yukarıya doğru sen bebeğin yaşına ve boyuna gore ayarlıyorsun. Nete yazarsan modelleri görebilirsin
Busemom Benım de esım polis her an bir şark gelebilir diye park yatak aldık ama içimizde kalmasın diyede ufakta olsa Bi oda yapıyoruz ona tabi yaparken kullanmadan gitmek de var diye düşünmeden edemiyoruz
Gzmocl Sedefbaq buyumeyen besik aldm bide dolabi var sifonyer falan almadm bende tayin olursa gidecegim yeri bilemiyorum bende
Busemom Sedefbaq bende çok istedim ama park yatak çok kullanışlı Bi yere giderken bile götürebilirsin küçücük oluyor cantalı en azından buyudugu zamanda çok rahat kullanabilir
Gzmocl Sedefbaq bende oark yatagi düşündüm sonra mobilya aldm. Tasima olarak park co cok pratik tabiki
SerpilEsra Bizde surekli tainciyiz evim esyali dairede oturuyorum 1+1 baya kucuk park besik aldim suan katlanmis kaldirilmis durumda 30. Haftamdan sonra kuracagim insallah 5 yasina kadar kullanabiliyorum birde heryere gidiyor izinde flanda gotururum kendi aracımla rahat olur benim icin diye düşündüm cunku izne giderken duzenim yok bebegimin kiyafetleri icinde kendi dolabimizdan 1 bölüm ayirdim
Nursemom Sedefbaq park yatak için kimisi kullanışlı diyor kimisi çok yer kaplıyor kaba diyor. Onun için bende anne yanı beşiklerden alcam yan tarafı açılanlardan😐 doğudaki evlere göre batıdaki evler daha küçük 😐
031965 Sedefbaq park yatak bana çok büyük geliyo 6. Aya kadar yatakla birleşen anne yanı kullanıcam oda yapınca da odaya geçer zaten şimdilik mantıklı geliyor bakalım inşallah kullanırız güzelce 😄