nimetdeniz MrsKiss canım doğumda bile tektim eşim vardı sadece 2020 de annemler memleketteydi ve korona oldukları için gelemediler akrabalardan gelecek vardı ama ben istemedim eve geldik yine hep tektim tabiki ilk çocuk olunca zorlandigin şeyler oluyor ama üstesinden geliyorsun ben mutfağa gidince felan kcuuk beşiği vardı Ana kucağı gibi onu alıyordum yanıma kolay taşınır olduğu için evde benle birlikte her odaya yanıma alıyordum inan ki insan alışıyor Allah yardimcin olsun hiç sıkılma
Birbebekannesi01 MrsKiss yani gündüz eşim iste olduğu için hep tektim şükür birsey olmadi sağlık yönünden bir sorununuz yoksa eğer korkmayın Allah kolaylığını veriyor
MrsKiss Daisyy000 Ben genelde rüyalarımda görüyorum korktuğum için bilinçaltımdan öyle görüyor olabilirim tabi
1Ali Bende doğum yapalı 11gün oldu annem yanımdaydı dün yolcu ettik onuda bugün tek başımayım artık bebişle, korkulacak bir şey yok odada tek bırakmak istemiyorsanız pusetiniz varsa koyun evin içinde öyle gezin tv’den vs duanızı açın
Tubakrgn000 MrsKiss ya bende ikizlere hamileyim doğurunca 10 gün annem babam kalıcak yanımds sonra dönücekler farklı şehirde yaşıyoruz ve eşimin ailesi ile görüşmüyoruz evime almıyorum doğuruncada gelmek isteyenleri kabul etmeyeceğim zaten evde ikizler ve ben gündüz tek kalıcaz tke görüştüğüm 1 görümcem var o başına gelen bir olayı anlatı ama ben inanmak istemedim eşimede anlatım dün akşam oda inanmamamı söyledi yengem de ikiz doğurdu evde tek kalıyordu gündüz oda dedi hurafedir inanma diye banada hurafe olarak geliyor vede lohusa lık psikolojisi öyle şeylere inanıyorlar ve başlarına geliyor
Burcuu_frt MrsKiss kafaya takma bi bizmi doğuruyoruz yurt dışında böyle şeyler varmı yok. Sağulsun büyükler destek olacağına hep köstekler inanmayın böyle saçma sapan şeylere
rumeysa_1c kızlar herkes hurafe yazmış ama bunlar gerçekte var olan canlilar ayni bizler gibi bazı insanlara oluyor ama bazı insanlara da olmuyor bu tamamen kişinin yıldızı ile alakalı bir durum
MrsKiss rumeysa_1c İşte yurtdışında başka dindeki insanlara hiç olmuyor ama insan korkuyor böyle şeyleri duydukça
rumeysa_1c MrsKiss ever haklısınız ama korkmayın bebeğine odaklanın aklınıza kötü şeyler getirmeyin korkarsaniz daha çok olur
bengu_10 Aşırı yorgunluktan olan şeyler bunlar kendinizi gereksiz şeylere yormayın Allah’a emanetiz bir şey olmaz inşallah
Merve_31 MrsKiss hurafelerin hiç birini düşünmemeye çalış bana da kadınlar oda da nasıl teksin evde bebeği tek bırakma falan boş boş konuştular hiç birini takmadım sende takma aklına gelince direk kuranı Kerim’i dinle yada müzik aç bebeğinle konuş geçici bir süreç zaten