tosbito 3 dakika bekledikten sonra silik çizgi gördüm. Gecikmemin 7.günü bugün. Test markası softec. Yalancı pozitif olabilir mi? Kan veriyim mi yoksa tekrar mı test yapıyım ? Lütfen cevap verin
Slmcnmyeniben tosbito çok silik bir şekilde var gibi kan verirseniz kesinleşir inşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun bende de pcos var bende bu ay olmadım döngünün 47.gunundeyim test falan yaptım kan verdim çıkmadı hala da regl olmadım bekliyorum bakalım 🥺
littlechick tosbito bende pcosluyum gecikmemin 16. Günü kanda düşük bi değerle öğrendim ve o gün test yaptım aynı böyle çok silikti. Sizde de var bence kan verin kesinleştirin🐣
tosbito Cimcime30 bugün cumartesi ya veriliyor mudur acaba özellerde? 5 aydır deniyorum ilk defa fördüm siliği hiç bi bilgim yok gitsem alırlar mı?
tosbito Esra33- pcos var bende 30-40 günde oluyorum regl. Bugün 47.gün geç döllenme vs diyolar ya hiç bilmiyorumm
Esra33- tosbito bende deniyordum bi sıkıntı olmamasına rağmen 2 buçuk yıl olmadı umudumu kestiğim anda oldu nasıl olsa adet olurum diye ped bile almıştım şuan 5+3
tosbito Slmcnmyeniben regl olucakmışım gibi hissediyordum son bi haftadır. 2 ekimden 12 ekimede kahverengi akıntı gördüm çok az az. Başka belirti yoktu 🥲
Cimcime30 Benı dinle acıle gıt kan ver pcos da geç döllenme oluyor ılk gebelıgımde bnm on gün gectı çok sılık cızgıyle ogrendım