meryemesra 11+0 olduk (= Var mı aynı haftada olanlar ? 😍❤️ Ve doğumunuz hangi hastanede gerçekleşsin istiyorsunuz ? :) Ben ilk bebeğimi Pendik Medipol’de aldım kucağıma, Bunu da Allah nasip ederse evde suda doğum istiyorum 🌺
Guzelanne56 meryemesra an ıtıbarıyle 24 yaşına girdim🥹 28 haftalık ikinci bebegıme hamıleyım doğumu ssvd ıstıyorum ama olurum bılmıyorum İlk bebegımı Avrasya da doğurdum hayatımın en büyük hatası Şuan medıstanbula gıdıyorum orda dogurucam ama bebegımın komtrollerını devlet hastanesinde yaptıracağım açıkçası devlete daha cok guvenıyorum Sağlıkla kucağına al evde doğum cesaret işi ama bu zamanda artık desteklıyorum memnun oldum❤️
lidyaa30 meryemesra 17+6 olduk 19 yasindayim ilk bebegim mmt amerikan hastanesi takipliyim dogumumu da orda yapacagim 🤗
dika meryemesra merhaba 25+4 olduk ilk bebeğimi kaybettim bu ikinci bebeğim Rabbim nasip ederse normal doğum istiyorum özel de ücretsiz bizim burada orada yapmayı düşünüyorum cinsiyettimizde erkek sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah 🤲🏻
nur-can621 meryemesra 26 yaşındayım oğlum 7 kızım 3 aylık Van’da lokman hekim hayat’ta doğdu ikisi de
meryemesra Guzelanne56 öncelikle iyiki doğdun güzel Anne ❤️😌 İnşaAllah hepimizin hamileliği, doğumu ve doğumdan sonrası çok güzel geçer 🤲🏻💌 Güvenilecek kimsenin kalmadığı iğrenç bir çağdayız gerçekten, Rabbim yâr ve yardımcımız olsun … bu arada Ssvd için ebe cavideyi takip etmenizi öneririm çok tatlı bir ebe 🥰 Nasip olursa ben bu hamileliğimde onunla iletişim halinde olmayı planlıyorum ❤️
Sena_bs @Guzelanne56 hangi avrasya hastanesine gitmistiniz ben de zeytin burnuna gidiyorum da onun icin sordum neden hayatımın en büyük hatası dediniz merak ettim
Guzelanne56 Sena_bs ıstanbul goptakıne gıttım, bebegım 2.5 aylıkken rsv oldu sabah akşam butun doktorlarına götürdüm dıger özeller bakmadı premature dıye kendı doktoruna yonlendırdı Avrasya da doğum yaptığım ıcın 10 gün boyunca sabah akşam hastaneye götürdüm doktoru bısey yok dedı en son 6 Şubat günü yatış verdiler 5 güne çıkacak hersey yolunda dedıler gecesı bızı aradılar vefat etti dıye. Allah belalarını versın canlı verdıgım çocuğumun cenazesını aldım oğlumun ölumu suphelı bulundu otopsi ıstedıler dava açmak ıcın esımde bende bunu yaptıramadık 2.5 aylık evladıma bunun yapılmasına razı gelemedim kurul toplandı etti it iti ısırmadı dosya kapandı
meryemesra Guzelanne56 Rabbim sabırlar versin güzel insan … Cennette kavuşacaksınız inşaAllah oğluşunla ❤️ Sebep olanlara da Allah kat be kat sorsun ..
Guzelanne56 meryemesra allah razı olsun rabbım herkese güzel yaşlar nasıp etsin❤️ Maalesef acı tecrübe ettım ve 2023 de hastane doktor ıhmalınden oğlumu kaybettim şuan başka doktora gıdıyorum doktorum normal doğum yapmam taraftarı açıkçası bende ıstıyorum umarım olur❤️ Dedıdıgınız ebeye bakacağım su gibi doğumunuz olur ınsallah❤️
meryemesra Guzelanne56 mutlaka bakın insanın içini huzur kaplıyor ben birkaç yıldır kendisini takip ediyorum , çok içten çok pozitif çok samimi..
meryemesra dika bende ilk bebeğimi kaybetmiştim.. kalbi durmuştu.. bir de ilk olunca çok zor oluyor.. Rabbim hepimizin imtihanlarını kolaylaştırsın.. başınız sağolsun sizin de 🌼
meryemesra dika Özel hastane ve ücretsiz nasıl oluyor tam olarak, hangi ilde yaşıyorsunuz ? Hiç ücretsiz duymamıştım 🌼
Guzelanne56 meryemesra şuan tam da ona bakıyordum ınsan ıyıce motıve oluyor😊 Gerçekten kanım donuyor sankı evladımı daha bugün toprağa vermiş gibi acı ve nefret doluyum
dika meryemesra başınız sağolsun Rabbim birdaha göstermesin benim de bebek gelişmediği için zorunlu kürtaj oldum Rabbim kimseye göstermesin 🤲🏻 sizede hiç böyle diyen oldu mu o bebeği sayma bunu ilk gör o gelmedi işte dünyaya bana sorduklarında ikinci diyorum ilki kaybettim bu sebebten onu sayma bu var işte o büyük değildi felan 2 aylık bebekti nasıl saymıyayım
dika meryemesra siirte yaşıyorum ben bizim bu tarafa prenses doğum gelince normal doğum ücretsiz oldu ama her ay doktor kontrolünde olmak şartı ile bende ayda 1 zaten gidiyorum doktoruma öyle karar verdim normal özel de sezeryan olursam devlette olacam devlette ki doktorum yapacak ama Rabbimden sağlıkla kucağıma almayı ilk istiyorum sonra hemen normal doğum istiyorum
meryemesra Guzelanne56 sizin nefretiniz hepimizin nefreti inanın. Zalimler heryerde. Zalimler için yaşasın cehennem! Rabbim sizinde gönlünüze ferahlık versin… Dayanma gücü versin.. Başınız sağolsun 😔
Duyguerbasbozkaya dika Benimde ilki sizin gibiydi malesef kalbi durmuştu 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmisti şimdi tekrar hamileyim çok şükür 🙏🏼 Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏🏼
meryemesra dika öyle diyenlere gereksiz konuşanlara kulaklarınızı tıkayın ve o güzel canınızı sıkmayın, o sizin bebeğiniz, onu sizin kadar hiçbir insan sevemez ve sizi anlayamaz, insanlar acımıza bile saygı duymuyor, acımızı yaşamamıza bile müsade etmiyorlar.
Duyguerbasbozkaya Merhaba 30 yasindayim Silivri Anadolu Hastanesi takipliyim şuan 28+5 teyiz erkek bebeğim 💙 herkes hayırlısı ile kucağına alır inşallah 🙏🏼
meryemesra dika her şeyin en güzeli en hayırlısı en âfiyetlisi en kolayı olsun hakkınızda 😍 Prenses doğum ne oluyor tam olarak 🤔
dika Duyguerbasbozkaya amin sağlıkla kucağına alırsın inşAllah başınız sağolsun sizinde Rabbim bir daha göstermesin 🤲🏻 o bebeğiniz hep sizinle ben hep öyle düşünüyorum
dika meryemesra aynen öyle artık takmıyorum ama her kim sorsa desem bu cevabı alıyorum insan üzülüyor doğurmadim diye anne olmadım mi sanki insanlar çok cahil kalmış Allah herkesi görüyor şükür diyorum benim içimdeki acıyı elbet bir gün görecekler birde gurbetteyim ailemden uzak umut olmuştu bana bir anda gidince dünyam başıma yıkıldı çok şükür halime tekrar nasip etti Rabbim 🤲🏻 sizede söyleyene bakmayın onlar bu acıları bilmeyen insanlardır eğer ki bebeklerini kaybettiği halde böyle diyorlarsa kesin vicdan yoktur