medihaesra Merhaba son olaylardan sonra farklı hastaneleri araştırmaya başladım Sultangazi Medigold karşıma çıktı genel olarak yorumları iyi gibi. Gidip memnun kalan var mı? Bir de güncel muayene ücreti ne kadar?
Mucihe medihaesra ben orda doğumumu yaptım 2.doğumumuda gerçekleştiricem ama çok donanımlı değil kuveze yok ambulans geliyor
Busra_28 medihaesra küçük bir hastane ama arkadaşımın ablası yengesi orada doğum yaptı memnunlardı bir arkadaşım da Avrasya hastanesine gidiyor oda memnun doğum yapan birinin tavsiyesiyle gitti
Guzelanne56 medihaesra Sultangazi madıstanbul tavsiye ederım şuan ona gıdıyorum hatta bu haberlerı duydum korktum küvez varmı yokmu donanımı nasıl dıye 1 saat önce aradım hastaneyı detaylı bılgı aldım tavsiye edeceğim hastane
Ftmaa28 medihaesra başta orayla basladım ama iyi şeyler duymadııgım ıcın devam etmedim zaten tıp merkezi gibi çok kalabalık bir hastane yenıdogan ünitesi vs yokmuş oraya para vereceğine aynı ücretle esenler medipole git canım ben öyle yaptım
Zeynep6095 İlk doğumumu orda yaptım travma olarak kaldı orası esenler medipol çok güzel orda düşünüyorum
Ftmaa28 medihaesra doktora göre değişiyor ama muayene şuan 1200 tl benim doktorun doğum da19bin küsür zorunlu sezaryen olacak benim
Hayallerdualaraemanet140822 Ben medigolde gidiyorum canım doktorumdan, çalışanların ilgi alakasından gayet memnunum
Sazakx1834 Şuan fiyat listesi 900 TL muayene ücreti medigolt sultan hastanesi doktordan ve hemşirelerin sen çok memnunum Zehra gündogan karı koca aynı mesleği yapiyolar çok da iyi ilgileniyorlar tavsiye ederim