Kubra5858124 Öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim bu yaşanan kötü olaylardan dolayı. Acaba tespit edilememiş hastane var mıdır daha? Çok tedirginim bu yüzden. Kimlere emanet ediyoruz canımızı 😓😓
Mervecee- Kubra5858124 Allah aklımızı korusun bu kadarla sınırlı değil uluslararası bile olabilir deniliyor. Biz ne yapıp kime güveneceğiz ben bilmiyorum. Evlatlarını o hastanelerde kaybeden aileleri düşündükçe insan kahroluyor. İnanmış güvenmiş bir umut emanet etmişler çocuklarını nasıl yaşarlar bu haberden sonra bilmiyorum. Tek suçlu bu çete ve bu hastaneler değil. Bu hastanelere ruhsat verenler bunları denetleyen müdürlükler bakanlıklar hepsi araştırılsın. Ülkenin en büyük şehrinde dönen dolaptan cimer şikayeti sayesinde haberdar olunur mu ya sağlığımız bu kadar mı değersiz yazık çok yazık
Miniklerinannesiyim Kubra5858124 devletleri begenmiyoruz özeller de para için şeriflerin vicdanlarını satıyor ne yapacagımızı şaşırdık rabbim iyilerle denk getirsin ama bundan sonra küvozde yatan hicbir özel hastahaneye güvenmem🤦
Lilamorr06 Kubra5858124 çok zor bi süreç gerçekten içim içimi yiyor elimde değil nasıl atlatırız bu durumu bilmiyorum hepsi mi kansız hepsi mi soysuz Allahim sen sabir ver
snoopy Pazartesi sezaryen olucam, nasıl güvenicem bilmiyorum. Eşim oğlumun yanından hiç ayrılmıycam, her yapılan işlemi sorgulayacağım diyor. Korku saldılar hepimizin içine, yatacak yerleri yok.
Mervecee- snoopy inşallah doğum da sonrası da çok güzel geçer aynı bedende son günleriniz keşke bu haberle bitmeseydi. Siz sakin kalmaya çalışın bu olay bu kadar yeniyken şu sıra böyle şeyler olmaz diye düşünüyorum düşünmek istiyorum.
Youngplanner snoopy allah yardımcınız olsun ben doğum yapalı 15 ay oldu sıkıntı yaşamadım çok şükür ama bi gün sabah tuvalete gittim malum oturup kalkma uzun sürüyor çıktığımda oğlum odada yoktu kaynanama sordum he geldiler aldılar topuk kanı alcaklarmış sizin gelmenize gerek yok dediler diyo ay şuan düşünüyorum da ben nasıl olay çıkarmamışım tek yollamış salak kadın çocuğu
Kubra5858124 Mervecee- offf aklımı kaçıracak gibiyim. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz
Kubra5858124 Miniklerinannesiyim Aslında devlet hastanelerini beğenmiyoruz değil yani en azindan kendim için diyorum. Doktorlar çok ilgisiz ve kaba davranıyorlar bu sebeple özele gidiyorum ama o da içime kurt düşürdü
Miniklerinannesiyim Kubra5858124 aynen bende şehir hastanesine gidiyorum cok Şükür hep dedim rabbim önüme vicdanlı merhametli bir doktor cıksr dedim doktorum cok iyi hastahaneden de herkez memnun inşallah güzel bir dogum olur bizim için
Mervecee- Kubra5858124 kaç çocuk yapıp çocuğu nasıl doğuracağımızı söyleyenler keşke çocukları nasıl koruyacağımızı da söylese 30. Haftayım artık gözümün önünden küvezde bebek görseli gitmiyor. Ben nasıl bakarım, yıkarım ya bir şey olursa diye korkuyorum günahsız bebeklere neler yapmışlar. Allah yapanları da sebep olanları da kahretsin. Bize de sabır versin ki akıl sağlımızı koruyalım bebeklerimizi kucağımıza alabilelim🙏🏻
snoopy Youngplanner güveniyorsun işte doktordur hastanedir diye. Şimdi kimse gözünü ayırmaz evladından. Biz oturup konuştuk, bir kişi hep bebeği gözleyecek. Alıp götürmek isterlerse ben de gelicem diyecek. İzin vermezlerse o zaman biz de izin vermiycez bizsiz bişey yapılmasına. Sezaryenden korkuyordum, şimdi bambaşka korkularım oldu.
Miniklerinannesiyim Zeynepgmsbs61 bende şüpheleniyorım arkadaşım dogum yaptı cocuk dogdu bşşeyi yok 8 gundur yatıyor ve hergun şu hastalık çıktı bu cıktı diyolar şüpheleniyorım
Mickeylover Doktorlara güvenimiz de kalmadı artık… şansa yaşadığımızı biliyodum da bu kadar da olmamalıydı ya bu şans da değil kötülük de değil bu daha da ötesi o anne baba neler çekiyor evlat sahibi olmak için belki 9 ay anneler neler çekiyoruz ne endişeler… bu ahla cehennemde bizlere yer olmaması lazım onların cezası asla bitmez… Allah’ım sen izin verme kötülüklere artık lütfen 🙏🏻
Bhrdnz Evlatlarımızı bunca kötülükten pislikten nasıl koruyacağız ya dünden beri kendime gelemedim Allah’ım hepimizi iyi insanlarla karşılaştır sağlıklı bir gelecek verebilmek için onları koruyabilmek için güç kuvvet ver hepimize 🥺