Kubra6694 Es_fa kalksın kendisi yapsın bir zahmet. Siz niye sürekli karnını doyuruyorsunuz 5 yaşında çocuk mu ? Eli kolu tutuyorsa kalksın kendine yiyecekler hazırlasın hatta size de faydalı şeyler hazırlasın.
Es_fa Kubra6694 hı hı o da öyle diyor az önce kavga ediyor benimle ben bekarken kalkıp bastır ak için kahve yapıyordum su içiyordum önüme bişeyler koy diyor. Ay sinir oluyor sinir gece gece ağlattı sinirden
aslan1905_ Es_fa Buzluk börek , köfte kolay oluyor bak kurtarıcı. Öğle : çorba , tost , köfte ekmek , menemen , kızartma kurtarıcı. Akşam da : çorba bir de yemek yapabiliyorum gine zayıf ben aldım 22 kilo 😂
myangelson Es_fa meyve kuruyemiş abur cubur tarzı şeyler yiyor musunuz akşamları onlar baya kesiyor genelde yoksa eşiniz direk yemek olarak kek börek falan mı istiyor 🥴
cnsu77 Bacım Allah kolaylık versin. Benim eşim aşçı olduğu için genelde tok gelir eve öyle çok canım çektiği bi şey olursa yapar yerim onun dışında hiç yemek yapmam evde. Annem üst katta oturduğu için kendi karnımı annemde doyuruyorum 🤣 ama bu hafta annem yok babam ve kardeşim bende yedikleri için her gün yemek yapıyorum ama hamileyken cidden zor oluyor bir günüm bir günüme uymuyor resmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️
Balyanaklikoalam Es_fa esiniz iyi mi ? Hiç normal değil kaç öğün yiyor öyle sürekli de evde yemek döngüsü olmaz ki çocuk olunca hiç yapamayacak zamanlarınız olacak yani bu ne rahatlık.. bence de kalksın bir zahmet kendisi yapsin yesin madem bekarken kahve şu bastiriyomus yine öyle devam etsin
Alpmom__ Es_fa valla benimki de öyle . Akşam yer bir de gece yatmadan önce yemek ister 😂 sandviç hazırlarım genelde
Kubra1609 Benimkide çok yemek yiyor ama hazır önüne konulsun muhabbeti yok dolabı boş bırakmıyorum zaten bende genel olarak yediğim için hep bıseyler hazır olur o kendisi gece işten gelsw bile ısıtıp yer eşiniz bence sizden daha fazla hamile hormonlarıda baya değişim göstermiş size karşı anlayışlı olması lazım yapmasan yapmazsın kavga edersiniz evet ama oda hatasını anlat çünkü asıl destek şimdiden sonra başlıyor ve eş desteği çok çok önemli benimki bişey istesin yapamıycağım veya oan yapmak istemediğim bişeyse annene soyle o yapsın benım elimden bu geliyo diyorum yanı hamıleyken gercekten cok zor Allah eşlerimize akıl fikir versin anlayış konusunda 😏
Pinarkorkmazer Kubra1609 benim eşim de öyle ve hep tatlı dille karnının acıktığını söyler bazen karnı acıkır ben hamile olmasam bile benim yorulmamı istemez ve söylemez aç karnına uyur ben de bana kıyamadığını görüyorum bu sefer de ben ona kıyamıyorum hep yapıyorum 😂 evli olduğun kişi senin en yakının olmalı seni anlamalı yoksa evlilik evlilik olmuyor aynı evi paylaşmak oluyor sadece. Eşim ne yemek yapsam beğenmedim bile demez üç yıldır evliyiz bir kere beğenmediğini söyledi hatta ben beni eleştirsene derim o da o kadar emek veriyorsun işten gelip nasıl eleştireyim der ❤️ o yüzden iyi ki kocam olmuş bile diyebilirim. Sadece hamileyken değil eşlerin her zaman anlayışlı olması lazım
Minnaksever Es_fa kahvaltı ve akşam yemeği hazırlarım bizde öğlen yok zaten.tamamdir benim görev bu kadar gece bişey istemez ama isterse de kalkar yapar.kalksin kendi yapsın yarın bi gün çocuk olunca destek olması gerekecek
ykaya18 Yani benim eşimde yemeyi çok sever ama gece falan acıktığında kendisi dolaptan domates peynir alır ekmekle oturur yer yani ben hatırlamam gece kalkıp yemek hazırladığımı. Hatta bana da yapar yeriz. Eşinizin yemesinde sorun yokta kalkıp bi zahmet alıversin dolaptan yiyeceklerini.
Pinarkorkmazer ykaya18 benim eşim de böyle şu an çalışmıyorum eşim günde en az 16 saat çalışıyor ona rağmen bana söylemez kendi yapar
Gamzeecre Es_fa benim eşimde öyle.aksam yemeğinden sonra gece yatarken ille birşeyler yemek istiyor.sen daha çok hamilesin diyorum.yemekten sonra kuruyemiş bisküvi çay vs yer.ben hamile olduğum halde canım istemez.sonra yatma vakti gelince ben acıktımgibi der.bana hazirlatmaz ama psikolojik olarak rahatsız eder tabiki gece gece beni
Meltemm21 Es_fa eşimde aynı eşiniz gibi asla doymuyor yemek yemesi tabiiki sorun değil kalkar kendisi de hazırlar ama mutfağında içinden geçer yani sonra toplamaya çalışsada istediğim gibi olmadığı için tekrar kalkıp temizlik yapıyorum evde iki kişiyiz her gün geniş aile yemeği yapıyorum