Cemre44 Merhaba ben de 31 yaşımdayım 2 aylık anneyim. Doğum izninin ve evde olmanın tadını çıkarıyorum tabi anne olmanın da :)))
Nurcanyokus6 ZeynepDuru17 merhaba benim adimda Nurcan 21yasindayim bir kızım var 27aylim 5haftalikta hamileyim 🥰
Merve-betul Bende 25 iki bebiş annesiyim ikiside sezeryan biri 30 biri 8 aylık Mamak’tan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣
ZeynepDuru17 Merve-betul ahahaha Betül hiç güleceğim yoktu kız bende Mamak’ta oturuyorum memnun oldum üçüncü geliyor demekki 😂sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🥹
Merve-betul ZeynepDuru17 yok kız iki bebem var yeter şimdilik 3. De bebeler ilkokula başlasın mental sağlığım el verirse
dryaakhrmn ZeynepDuru17 merhaba 30 yaşındayım ikinci gebeliğim 3.5 yaşında bir oğlum var istanbulda yaşıyorum 🙃
ZeynepDuru17 dryaakhrmn memnun oldum canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah darısı bir ogluş bana sağlıkla sıhhatle inşallah amin 😊🌺
dryaakhrmn ZeynepDuru17 amin canım tüm ailelerin 🙏 inşallah rabbim sanada nasip eder ikinciside erkek bakalım şafak sayıyoruz 🌸