sunsetss x te gördüğüm yaziyi aynen paylasiyorum “Mehmet Gürül hala çalışıyor, hasta alıyor şu an Özel Duygu Hastanesi’nde. Şafak Hastanesi’nden oraya geçmiş. Dosyada da şüpheli. Sakat bıraktığı bebekler olduğunu söylüyor mağdurlar.”
tugbacelebii Bende güney Hastanesi’nde doğurdum tehlikenin kıyısından gecmişiz haberimiz yok bu kez devllette dogurmayaa karar verdim bakalım hayirlisi
Smr28 tugbacelebii bende orada doğurdum hatta bebeğm kaka yapmıştı enfeksiyon kaptı diyip sevk ettiler şafak hastanesine iki hafta kaldı . Şindi düşünüyorm da acaba yalandan mı uzun tuttular belkide bir kaç günlük bir tedaviydi
B3-a6 Yaa bende güneyde doğum yaptı ve aynı şeyi yaşadım kakasını yapmış enfeksiyon vardı az miktarda ama çok şükür yatirmadilar bizi verilmiş sadakamiz varmış cidden şimdi özel bilge hastanesi Gülçin hanıma gidiyorum bakalım ..
Smr28 B3-a6 hm sizinkini yatırmadıysalar demekki benimki yatırılması gerekiyordu gerçekten belkide neyseki sağ salim çıktı şükür
Nevruzzdmr Smr28 şuan 26 haftalık hamileyim ve en başından beri emine aylin hocaya gidiyorum kendisinde çok memnunum bir sıkıntım yok ama son olaylardan dolayı hastaneden tedirginim degistiredebilirim ama doktorumdan memnunun ondan bir sıkıntım yok ücrette 950 tl idi
Mty24- Nevruzzdmr Emine hanım ayrılmış bende gıttım ama bu cete olaylarında herkesin parmağı var bence o hasteneyi bırakmış
Nevruzzdmr Mty24- benim pazartesi günü kontrolüm vardı ona ay cok şaşkınım ayrilma sebebini biliyormusunuz
Mty24- Nevruzzdmr bende whatsaptan gördüm yazmışlar ayrılacaklar diye ama bu olaydan önce ayrılması bıraz acayıp
gezenbiri Nevruzzdmr Mty24- Aylin hoca bayrampaşa devlete geçmiş haberiniz olsun ben randevu aldım eğer gidecekseniz