Dryatpzglu Zaman yaklaştıkça artık içime sığmıyor gibi. Tekmeleriyle karnımı delicek sankii 😂 İple çekiyorum kucağıma almayı
Glcnhsyn Dryatpzglu aynen okdr heycanliyimki her an tarifi yok hamilelikte ki unutamiycagim en güzel zmanalar onun farkına varıp güzel bekleyiş içinde olmak ve içi içine sigmamak😍😍😍bal evlat
Dryatpzglu Nesibeee bende de hepsi varrr. Korkuyorum çıkarmak istemiyorum 😂 ama bi yandan da çok merak ediyorum 😂
Fattma Tahmini 8 mart bizimde bakalım o güne kadar beklerse anlamlı bi günde gelicek inşallah benim kız 🤗
Hty1065 Fattma bizim kızın da tahmini doğumu 8 Mart inşallah o gün gelirler anlamlı ve özel bi gün olur 🙏☺️
Taila Ağrı sızı acı 😔 eğilip kalkamıyorum kaburgalarım acıyor dümdüz yatamıyorum belim tutuluyor kalıyorum öylece ve en kötüsü midem midem sürekli boğazımda 😣 kızımda hiç durmuyor dönüp duruyor ve en çok kafamı yoran şey ismi ay 30 haftalık olduk hala adımız yok içime sinmiyor hiç bir isim ne yapıcaz 🤷🏼♀️
Glcnhsyn Taila bussuru zorluklari ve ağrıları oluyor degilmi aynen sonr bi tekme atıyor bi kipirdaniyor hersey geçiyor 10 yıl olsa taşırim diyorsun annesinin yavrusunu😍😍😍😍
Selim_Alparslan Taila canım tam yorum yazacaktım senin yorumunu okudum vazgeçtim tam beni anlatmışsın 😞 benimkide erkek 31+3 haftalığız en çok isim konusu yoruyor 🙁
Nesibeee Dryatpzglu ilk kızımda ben öyleydim şimdi 2. Kez ya aşırı merak oluyor ya aslında kaç tane olursa olsun hep ilk gibi sağlıkla gelsinler inşalalh 🥰
Nalkan Bende 30+2 deyim bende doğum için sabırsızlanıyorum artık bir an önce zaman gelse diyorum son zamanlar hiç geçmiyor gibi geliyor bana artık dahada var ya doğuma 😏
bebegimvben Nasyaaa ben her an için temizlik yapıyorum ama okadar ayrıntıya girmedim camlar dolap içlerim falan duruyor. Hastane çantasıda hazırlamadım 🤭 izne çıkınca hazırlarım die düşünüyorum. 33. Haftada yada 34 🤔 aklımda deli sorular 🤯😀
KubilayEsraKayadelen Nasyaaa ben hastane çantasını hazırladım ve temizliğe başladım dip köşe canım cam dolap yavaş yavaş yapıyorum 😊😊