SariLale22 Ezgi2301 bence değişkenlik gösteriyor eltimde 5-6 haftalıkken 10.000 dediler betasına benimse 792 idi onun tek oğlu oldu ben çift yumurta ikizlerime hamileyim
Ezgi2301 SariLale22 o da olabilir zaten sadece ihtimal verdiler hayırlısı 35 hafta doğan bir miniğim var zaten 🤲🏻🥹erken doğum zor bir süreç Rabbim ikiz annelerine kolaylık versin hayırlısıyla sağ Salim kucaklarına alsınlar 🫶🏻🌸
ayseli16 SariLale22 Benim 6. Haftada hepsinden azar azar oldu geçti tekrarlar mi bilmiyorum az oldugu halde zordu Allah kolaylik versin
Glzusl Merhabalar bende 24 haftalık ikiz bebiş bekliyorum inşallah 🙏 pelvis kemiğimde ağırlık oluyor genelde çok ayakta olunca veya çok oturunca sağ bacağım çok acıyor basamıyorum onun dışında her şey yolunda çok şükür 🥰
Payiz Hepiniz harikasınız inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeklerinizi. Bende ikiz istiyorum inşallah benimde olur, ailemde çok var aslında ama bende arkuat uterus olduğu için bilemiyorum iki bebek rahimde kalabilir mi 😔 banada dua edin ♥️
Hayat1990 Ben 8. Haftamda gittim tek kalp atışı gördük ama ben çok isterdim ikiz olmasını :) bende uzaktan ikiz gebelerin heyecanlarını okuyorum sağlıkşa alsın herkes kucağına :)
Hayat1990 a_gs benimde kese görünmediği zamann kavştede 3 mm yazmıştı. Banada demiştiki 3 mm boyutunda bir şey var '%90 kesedir ama küçük oldupu iöin emşn olamıyorum 1 hafta sonra yine gel demişti. Ben böyle şeyler insaı yıprattığı için 2 hafta sonra gittim elhamdülillah kesede görünmüştü içinizi ferah tutun bu süteç her gagta bir. Şeyi merak etmekle geçiyor. Biraz erken gidince görnümyor so ra şüpheler doğuyor insan telaş ediyor bu yüzden en iyisi sakşnce beklemrk dr 1 dediyse 2 hafta sonra gitmek daha mantıklı olumsuz bir belirti yoksa tabi.
a_gs Hayat1990 benı yarın tekrar çağırdı beta degerım yüksek diye ulturosondada baktı kaç haftalık dedık bısey demıyor ya boş gebelik olduğunu düşünüyor takip ediyor şuan ıcın yada ikiz gebelik olduğunu düşünüyor kesenın tam oluşmasını bekliyor söylemek için
NznS Mravza çok geçmiş olsun neden hastanede yatiyorsunuz? Bu arada bende 27+1 tek yumurta ikizlerine hamileyim. Serklajli olduğum için genelde yatarak geçiriyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Mravza NznS aminyon sıvı sızması oldu test yapıldı positif çıktı Din uzman doktor suyun yeterlı testi pazartesi yenılıyelım denıldı inşallah negatif çıkar yoksa ıkı ay burdayım Allah kurusun
Hilal1407 NznS bende serklajlıyım 25 haftalığım çok korkuyorum bebeklerim erken gelicek diye doktorunuz size erken doğum riskin var dedi mi
S_atmaca ayseli16 bende 21+5 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim ikisi de kız sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍
Sennur16 123NurKay123 28+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim şuanlık hamd olsun iyiyim o haftalar nasıl çok zorlanıyormusun?
Tubakrgn000 123NurKay123 bir şey sorucam karnınızın alt kısımlarında ve vajinanızda ağrılar oluyor muydu ben 28 haftalık tke yumurta ikizlerine hamileyim çok ağrılarım oluyor doktoruma söyledim ama Bi cevap alamadım bu konuda
SevalElmas ayseli16 19+4 tek yumurta ikizi oğluşlarım Ilgaz ve Ayaz Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🙏
Tubakrgn000 SevalElmas bizde 28. Haftadayız perinatolojiye gidiyor musunuz beni 2 haftada bir çağırıyor perinatoloji kadın doğumda aynı şekilde 2 haftada bir gidiyorum, riskli gebeliğe giriyor tek yumurta diyor doktorlar
RabiaSerra SevalElmas merhaba benimde tek yumurta ikizi bebeklerim olacak 20. Haftadayız ama biri 329 biri 225 gr sizde nasıl acaba gramları aralarında fark var mı ?
Hayat1990 a_gs daha erkendir kese görünmemiştir normaldir. Benimde başta kese görünmüyor dış gebelik olabilir deyip tedirgin ettiler benim içim rahattı ama onşar 2 gin sonra acile gel dediler gittim bu defada 3 mm bir eşy görğndü 1 hafta sonra gel ney olur dediler. Beta hcg yükseliyorsa ve olumsuz durumunuz ypksa acele etmeyin bence gitmek için kafaya takmayın
Ezgi2301 a_gs bende Salı gidicem inşallah 6+5 oluyo sata göre ilişkiye göre 4 hafta bitip 5e girmiş oluyoruz hayırlısı inşallah
Tubakrgn000 ayseli16 28. Haftadayız tek yumurta ikizleri aşırı kilo aldım ilk haftalardan bu yana 17 kilo aldım 🤭🤭size tavsiyem asla ağır şeyler yapmayın ben ev taşıdım 24 haftalıkken sancılandım ilaçlarla durdurdular yukarılara uzanmayın ağır şeyler kaldırmayın ve vitaminleri magnezyumu eksik etmeyin doktorum magnezyumu içmeyince ağrı kasılma olacağını söylemişti ev taşıma sürecinde hiç dikkat etmedim 1 ay boyunca magnezyum içmediğim için ayrı ağrılar çektim ev dizerken sancılandım bol bol yatıyorum şu an eşim sağolsun çoğu işi o hallediyor perinatoloji doktorum da 2 hafta da bir geleceksin tek yumurta oldukları için ddi devletin kadın doğumu yeşil alan açıyor o şekil gidiyorsunuz zaten doktora gittiğinizde size tekrar gelip gelmeyeceğinizi söyler
SevalElmas Tubakrgn000 evet canım doğru umarım en kolay şekilde geçiririz sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza