ayseli16 Ezgi2301 Yeni oldugunda karindan gorunmeyebiliyor diyo benim gittigim doktor benim 6+5 de ilk ultrasona gitmeme ragmen vajinadan bakalim dedi en iyi en erken oyle gorunuyor bu kontrolunde Allahin izni ile gorursun endise etme betana gore ikiz ihtimalini dusunmusler insallah hayirlisi olsun 🌸
a_gs Ezgi2301 neye göre ikiz ihtimalı verdıler benimde beta hcg yüksek bende kendım ikiz diye şüpheleniyorum pazar günü tekrar kan vereceğim sağolsun burdan yazan arkadaşlarda oldu tekil gebelik olup betası yüksek çıkanlarda varmış
Ezgi2301 a_gs kesenin görünmeyip betanın yüksek olmasına göre dediler ben ilk çocuğumu 1000 küsürdü kesesi görünmüştü bide 5+3 te bebek olmasa bile kesenin görünmesi gerekiyor dedi doktor bilemedim artışlar yüksek bide 200 idi 900 oldu 2 gün sonra da 2000 Allah hayırlısını verein inşallah 🌸🙏🏻
Gmzcngz ayseli16 bende öyleydim halada öyleyim 🤦♀️ o stres hiç bitmiyor hiççç 🥲 Daha çok yolumuz var ama zaman hiç geçmiyor 🤦♀️
a_gs Ezgi2301 ben bugün ultrasona girdim ama doktorum çok kötüydü seneler sonra kadın doğuma gidince böyle şansız oldum doktor şey yazmış sisteme uterin kavite 4 mm yazmış kese varmı yokmu sormak aklıma gelmedi dedim ki kaç haftalık suan tam belli değil pazar tekrar gel kan ve ulturason dedi
ayseli16 Ezgi2301 Görünür ters birşey olsa belli olurdu kendini üzme biliyosun ne kadar mutluysak inancliysak sistem okadar iyi calisiyor 😊
SariLale22 Ezgi2301 bence değişkenlik gösteriyor eltimde 5-6 haftalıkken 10.000 dediler betasına benimse 792 idi onun tek oğlu oldu ben çift yumurta ikizlerime hamileyim
Hayat1990 a_gs benimde kese görünmediği zamann kavştede 3 mm yazmıştı. Banada demiştiki 3 mm boyutunda bir şey var '%90 kesedir ama küçük oldupu iöin emşn olamıyorum 1 hafta sonra yine gel demişti. Ben böyle şeyler insaı yıprattığı için 2 hafta sonra gittim elhamdülillah kesede görünmüştü içinizi ferah tutun bu süteç her gagta bir. Şeyi merak etmekle geçiyor. Biraz erken gidince görnümyor so ra şüpheler doğuyor insan telaş ediyor bu yüzden en iyisi sakşnce beklemrk dr 1 dediyse 2 hafta sonra gitmek daha mantıklı olumsuz bir belirti yoksa tabi.
ayseli16 Mravza Her zorlukla beraber bi kolaylık vardır hayırlısı ile geçsin günler inşallah hayırlısı ile kucagına al 🌸
SariLale22 ayseli16 9+2 yiz ama mide bulantısı mide yanmasından kafamı kaldıramıyorum durmadan halsizlik var yani 🥲
ayseli16 SariLale22 Benim 6. Haftada hepsinden azar azar oldu geçti tekrarlar mi bilmiyorum az oldugu halde zordu Allah kolaylik versin
Ezgi2301 SariLale22 o da olabilir zaten sadece ihtimal verdiler hayırlısı 35 hafta doğan bir miniğim var zaten 🤲🏻🥹erken doğum zor bir süreç Rabbim ikiz annelerine kolaylık versin hayırlısıyla sağ Salim kucaklarına alsınlar 🫶🏻🌸
Glzusl Merhabalar bende 24 haftalık ikiz bebiş bekliyorum inşallah 🙏 pelvis kemiğimde ağırlık oluyor genelde çok ayakta olunca veya çok oturunca sağ bacağım çok acıyor basamıyorum onun dışında her şey yolunda çok şükür 🥰
Payiz Hepiniz harikasınız inşallah sağ salim kucağınıza alın bebeklerinizi. Bende ikiz istiyorum inşallah benimde olur, ailemde çok var aslında ama bende arkuat uterus olduğu için bilemiyorum iki bebek rahimde kalabilir mi 😔 banada dua edin ♥️