Soydaner Karnımın alt kısmında bazen bi ağırlık var gibi oluyor. Gaz sıkışması gibi bir ağrı.başka belirtim yok
Denizlina09 Aylinkhramn bende cuma bir test yapsam mı hafta sonu evde değilim yada dayanıp p.tesi mi beklesem oyy
Aylinkhramn Denizlina09 fazla alın testten isterseniz cuma bı deneyin olmadı bir daha pazartesi yaparsanız en iyi aslında adet tarihini beklemek ama yaklaştikça insan dayanamıyo
Denizlina09 Aylinkhramn cuma yaparsak 6 gün kalmış oluyor erken gebelik testleri çıkarabilir aslında varsa da.
Duygu3542 Bat 28 erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla hafif silik çıktı hemn saglik ocağına gittim kan verdim bakalım ne olacak 🥴
birmayismasali Duygu3542 ay gözünüz aydın insallah güzel bir sonuç alırsınız💕 yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz
Kaderibo Duygu3542 sonucunuz ne zmaan cikarmış e nabizdanmi bakacaksiniz bemde sabah verdim ikide bir girip bakiyorum hala cikmadi
Duygu3542 birmayismasali inşallah teşekkürler ederim. Biliyordum ama bu kez önemsemedim yalan yok. Geçen ay yumurtlama takip etmiştim. Bu ay adet biter bitmez bir dolu bir boş şeklinde oldu
Elif_8 Denizlina09 düşünmüyorum günümün geçmesini bekleyeceğim 😊 her defasında erkenden yapıp hayal kırıklığına uğradım bu kez de böyle deneyeyim dedim
Lagaliballah Kaderibo cnm saglik ocaginin kendi googlede sayfasinda daha çabuk düsüyor e nabiza geç düsüyor ama saglik ocaginda kodu vermesi lazim
noble1 Kaderibo benim de bat 26 dün negatifti bu aksam yine yapcam test bakalım 🥲 siz ilk kez bugün mü yaptınız test? İnşallaaah güzel değerlere🙏🏻 sağlık ocaklrı ertesi güne yansıyor genelde
Duygu3542 Kaderibo sormayın bende aynı sekildeyim. Sürekli e nabizdayim sabah verdim hala cikmadi. Bir gün sonra yansıyor diyorlar.
Lagaliballah Kaderibo o an veriliyor cnm aklinda bulunsun birdaha saglik ocaginda tahlil verdigin zaman iste
birmayismasali Kaderibo hayırlı olsun 💕 umarım sağlıklı bir şekilde değeriniz artar. Bat kaçtı sizin geçti mi regl gününüz